Hiilarittomuuteen totuttelua, t-kävelyä ja poseja kevään väreissä

Heipsan!

Täällä yritetään tottua nyt vähähiilariseen elämään. Tää on ihan uutta mulle, että hiilarit vedetään näin alas. Käytännössä vähäiset hiilarit joita tällä hetkellä tulee on kasviksista sekä pienestä määrästä marjoja ja niistähän ei paljoa tule, treenin ympärille on vähän hiilareita suotu 🙂 Täytyy kyllä sanoa että hiilarit on mun ystäviä ja mä niiden 😀 Pään jomottelua on ollut, vettä siis lisää jos se yhtään helppais ja kunhan kroppa tähän totuu pitäis energiaakin kuulemma taas piisata. Eilen kyllä oli aika väsynyt olo, mutta tänään menty paremmilla energioilla, pientä pään jomottelua, muttei niin pahasti enää tänään 😕 VettäVettä!

WP_006508
Kyllä banaani voi olla sitten hyvää!!!

WP_006509

Eilen pakattiin meitin Skodillac fitnessmimmejä täyteen, kun lähdin kolmen meidän teamiläisen ja samalla kolmen ihanan ystävän kanssa Tampereelle kilpailuihin valmistavalle leirille. Leirin järjesti IFBB ja vetäjinä toimivat Minna Pajulahti ja Kimmo Rautio. Kummankin tapaaminen oli positiivinen yllätys, he olivat kummatkin helposti lähestyttäviä ja osasivat antaa hyvin palautetta. Leiriltä sain lisää varmuutta, nimittäin asennoissani ei ollut korjattavaa, ei perusasennoissa eikä t-kävelyn asennoissa. Rakentavana palautteena t-kävelyyn, että asennosta toiseen vaihtamiseen hieman sulavuutta lisää. Niin ja hymyä… Tosin tuo tilanne leirillä oli hieman erilainen, enkä hymyillyt tavalliseen tapaani täysillä, tiedän kuitenkin olevani lavalla kuin Naantalin aurinko, kuten ennenkin, joten siitä ei huolta 😉 Tänään sitten vähän t-kävelyä testailin ja tässä teille lyhyt ”vilautus” kävelystäni, vähän maistiaisa ja tätä hiotoaan yhä 😉

Ja mitäs siellä t-kävelyssä myös vilahti? Uudet treenikuteet 😀 Kun ei saa herkutella yhtään, niin shoppaillaan sitten 😉 Viikko sitten kun GAZOZILLE tuli uusi lasti Six Deuceja, niin oli vaan pakko saada yhdet lisää ja tarvitsihan housuihin hommata myös uusi yhteensopiva treenitoppi 😉 (Housut ostettu yhteistyösopimuksella) Viime housuthan kun ostin olivat sellaiset metallihohtoiset ja silloin ostin L-kokoa, nyt M-kokoa, kumpikin koko tuntuu passaavan hyvin. Nuo metallihohtoiset hieman kuulsi läpi, ei pahasti kylläkään, mutta nämä ei sitten kyllä kuulla läpi yhtään ja ovat hieman vahvemman tuntuista materiaalia! Ja shoppaamaan näitä ja paljon muutakin pääset GAZOZILTA!  Ja niitä metallihohtoisia housuja esittelin aiemmin tässä kuussa tässä postauksessa 😉

WP_006517 WP_006518WP_006520

Salillakin sitten vähän posettelua ja asentojen harjoittelua, kiitos Noora kun taas kuvasit ja oleppa hyvä mallina olosta 😉 Noora siis tykkää kuvata ja minä olla mallina 😀

Vatsaa kehiin!

WP_006537Ja sitten posettelua 😉

WP_006528WP_006529WP_006531WP_006530Sitten vähän Body Fitness vertailuasentoja

WP_006532WP_006533WP_006539WP_006535

Aamulla olin pitkällä aamulenkillä ja puoliltapäivin suuntasin ohjaamaan Kiinteitä Kurveja. Jälleen jumppaohjaajan flow ja vähät hiilarit ei sitten tippaakaan haitanneet tuota flowta 🙂 Tunnin jälkeen vedettiin nuo posettelut ja sitten makoilinkin solkussa. Pohjaväriä kisavärille nyt haen solkusta ja ihmeen hyvin on iho väriä ottanutkin, meikäläinen kun ei kovin ruskettuvaa sorttia ole.

Loppupäivä olikin sitten pyhitetty kehon ja mielen huollolle. Kunnon venyttelyt vetäisty!

WP_006544

WP_006546
Putkirulla ja piikkimatto kuuluivat myös päivän kehonhuoltoon

Ja nyt loppuilta sitten mielen huoltoa ja rentoilua!

WP_006551
Kunhan taas sisustamiseen löytyy aikaa, niin haluan sohvalla jotkut pirtsakan väriset tyynyt ja viltin….

WP_006562
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!

WP_006511

Outi Karita

10 vastausta artikkeliin “Hiilarittomuuteen totuttelua, t-kävelyä ja poseja kevään väreissä”

 1. Oi, toi vähähiilarisuus on kyllä koettelemus! Toivottavasti totut siihen pian, ja tässä on enää pari viikkoa h-hetkeen. Kiva tuo video, näytät kyllä tosi upealta ja pirteältä!! Ja ihanat nuo uudet trikoot ja toppi, kyllä nyt kelpaa 🙂

  http://www.sisublogg.blogspot.fi

  • No on kyllä koettelemus, mutta kuten valkku sanoi että maanantaina viimeistään potäis helpata, niin on kyllä helpannutkin 🙂 Ikävä tosin on aamupuuroa ja lounaan ja päivällisen pastaa ja riisiä… Ens viikolla tosin pääsen jo hiilareita tankkailemaan, joten ei paha hiilariton rutistus 🙂

   Ja kiitos! 🙂 ♥

  • Voi kiitos! 🙂
   Eiköhän se nahka palaudu 🙂

   Punaisen tai oranssin sävyjä oon miettinytkin tyynyihin ja vilttiin, kun niitä sävyjä löytyy olkkarista hieman ja muustakin kämpästä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta