Meitin kuulumisia ja nettivalmennusuutisia

Rimmasko otsikko? Ihan vahingossa ūüėÄ

T√§√§ll√§ porskutetaan dietti√§ eteenp√§in ja flunssat sel√§tetty! Loppujenlopuks ei j√§√§nyt v√§liin kuin kaksi salitreeni√§, 2 aamulenkki√§ ja yks jumppaohjaus. Ei niin kovin katastrofaalista t√§ll√§ kertaa. Helmikuun influenssa kyll√§ lykk√§s diettiin pahan takapakin silloin kun se iski ja siit√§ on nyt k√§rsitty. Maaliskuusta tuli todellakin tiukka ja tiukennusta edelleen….

T√§ll√§ viikolla olenkin saanut treenit hyvin tehty√§, mutta ei en√§√§ kovia treenej√§ vaan pumppitreenej√§ ja t√§ll√§ viikolla niiss√§kin olen ollut viel√§ hieman varovainen painom√§√§rien kanssa. Flunssa kun salakavalasti voi hiipi√§ takaisin jos liikaa rehkii… Kuitenkin hyv√§t pumpit on lihaksiin saatu ūüôā

WP_006495WP_006497WP_006500WP_006487WP_006492Aamulenkeill√§ saa seurata auringon nousua ūüôā

WP_006478WP_006479

Miksi mun puuro räjähtää nykyään aina mikrossa?

WP_006502

Aina siit√§ asti ”r√§j√§ht√§nyt” kun pellavarouhe l√§hti pois puurosta… Mutta guess what, eip√§ r√§j√§hd√§ huomenna! Nimitt√§in hiilarit vedet√§√§n nyt viikon ajaksi toooooosi alas ja aamulla ei sy√∂d√§nk√§√§n puuroa vaan kanamunaa, valkuaisia, kalkkunaleikkelett√§ ja salaattia…. Noin viikon verran siis alhaisilla hiilareilla ja sitten alkaakin hiilaritankkaus ja reilu kahden viikon p√§√§st√§ t√§√§ urakka onkin jo ohi, maali siis h√§√§m√∂tt√§√§ ja nyt hullunraivo vaan p√§√§lle niin kuin valkku neuvoi ūüėČ

Laitoin aamulla viesti√§ valkulle painosta ja siit√§ ett√§ oon tosi v√§s√§ht√§nyt ollut. Valkku tsemppas ja laitto faceenkin mun sein√§lle linkin, Cheekin Ei oikotiet√§ biisin. (Hyv√§√§ videota en t√§h√§n l√∂yt√§nyt…) On muuten hyv√§t tsemppisanat! ūüôā Kiitos Maiju! <3

NETTIVALMENNUSTA!

Sitä tarjoaa nyt myös Personal Training Piukat Paikat!
Sivuston löydät täältä!
Kannattaa k√§yd√§ rekister√∂itym√§ss√§, se on ilmaista ja verkkovalmennus sivuilta tulee l√∂ytym√§√§n my√∂s kuukausihaasteet ūüôā

nettivalmennusNettivalmennuksessa alkaa ensimmäiset tehostarttiryhmät 1.4.
nettivalmennus2Ja Personal Training Piukat Paikat facebook-sivuilla on arvonnassa yksi paikka tehostarttiin, joten kannattaapa k√§yd√§ siell√§kin ūüėČ

Ooops!Tuli tilattua yhdet Six Deucet lis√§√§ GAZOZILTA ūüėČ
N√§ist√§ lis√§√§ kuvia kun p√§√§sev√§t ekalle treenille kanssani ūüėÄ

WP_006505
Huomenna onkin suunta taas muutaman muun teamil√§isen kanssa Tampereelle! T√§ll√§ kertaa kilpailuihin valmistavalle leirille ūüôā

Ihanat viikonloput!
‚ô•

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Meitin kuulumisia ja nettivalmennusuutisia”

  1. Hyv√§lt√§ n√§ytt√§√§ Outi!! Mielett√∂m√§t tsempit loppurutistukseen!!!!! ūüôā

    • Kiitos Henna! <3
      Isot tsempit sullekin v√§h√§n toisenlaiseen loppurutistukseen ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta