Luonnollista Pelleve -”ryppyhoitoa”

WP_006457

Yhteistyössä Kauneussalonki Silkki

Omaan hyvin kuivan ihon eikä kasvoissani ole juuri koskaan minkäänlaisia epäpuhtauksia. Teinivuosinakaan en ole kärsinyt aknesta, monen muun luokkakaverin peitelessä finnejä peitepuikoilla. Kuivassa ihossa on kuitenkin omat ongelmansa ja yksi niisä on ryppyyntyminen. Juonteita ja ryppyjä  tulee helpommin, vaikka kuinka rasvaisi.

Olen aina tykännyt pienistä hymyjuonteisani silmäkulmissa. Kuitenkin juonteet on alkaneet syventyä, lisääntyä ja alaluomiinkin on alkanut tulemaan ryppyjä. Varsinkin tuo alaluomien ryppyntyminen on alkaut häiritsemään, ei kuitenkaan niin paljoa että olin valmis (ainakaan vielä) ottamaan minkänlaisia täyteaineita. Kuitenkaa en näe pahana pientä taistoa ikääntymistä vastaan 😉

Kun bongaasin Kauneushoitola Silkin sivuilta uuden Pelleve -hoito  menetelmän, ajattelin heti että tuotahan voisin kokeilla. Pelleve on FDA:n (Food and Drug Administration –  Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto)  vuonna 2009 hyväksymä menetelmä veitsettömään kasvojen kohotukseen ja ryppyjen sekä juonteiden hoitoon.

WP_006464V__8D2D

”Pelleve on täysin kivuton hoito, joka kehittyneen radiofrekvenssi -teknologian avulla pystyy lämmittämään ihon alimpia kerroksia. Lämmön vaikutuksesta kollageeni vetäytyy ja tiukentuu, elastinisäikeet tiivistyvät. Hoito käynnistää tehokkaasti uuden kollageenin tuotannon ja riippumattomat, kliiniset tutkimukset ovat osoitaneet, että vielä 6 kuukautta Pelleve -hoidon jäkeen iho tuottaa aktiivisesti uutta kolageenia.

Pelleve -hoito antaa välittömästi näkyviä tuloksia. Hoidon jälkeen voi palata heti normaaliin arkeen eli hoito ei jätä iholle punoitusta tai arkuutta. Hoitoja voi antaa paikallisesti, esim. silmänympärysiho, koko kasvoille tai laajemillekin alueille. Suositeltava hoitosarja on 3 hoitoa 4-5 viikon välein.”
www.pelleve.com

Itse olen käynyt nyt kolme kerta hoidattamassa silmänympärysihoani ja juonteet ovat pehmentyneet ja vähentyneet.

V__FF2B

Tämä oli yksi taisto ikääntymistä vastaan kenties ja myös halua näyttää paremmalta. Kummassakaan  mielestäni mitään pahaa ole, värjäänhän minä hiuksianikn ja geelautan kynsiäni ym… 😉

Ennen ja jälkeen viimeisen hoidon
(Valitettavasti ei löydy kuvaa ennen ensimmäistä hoitoa ja muutenkaan kuvat ei ole millään laadukkaalla kameralla otettuja..)

WP_006467WP_006476Sivustolta Pelleve.com löytyy kuvapankista paljon muutoskuvia

Käytössäni olevia silmänympärysvoiteita, joista keskimmäinen Lip Balm (käytän siis silmänympäryksille 😉 ) on viimeisin hankintani, jonkla olen kokenut näistä parhaaksi kosteuttajaksi! Ostettu Silkistä!

WP_006477

Tällainen yhteisyöpostaus tällä kertaa 🙂 Silkissä olen Virpin hoidoissa aiemminkin käynyt, paikka on ihana ja Virpi ammattitatoinen erikoiskosmetologi. Silkki löytyy aivan Porin keskustasta ja kauneussalongin nettisivut löytvät osoiteesta http://www.salonkisilkki.fi/.

WP_006472 WP_006470

Huomenissa yritän ehtiä teille postailemaan muita kuulumisia. Flunssan selätyksessä on edistytty ja treenilläkin jo käyty 🙂

WP_006469Ryppyjä tai ei, tykkään hymystäni!
Ja mielestäni ihmisten pitäisi hymyillä enemmän,
so keep on smiling!

Pakko jakaa vielä yksi kuva tähän, kun tuli yllättäen mieleen,
ostin Rikulle joskus tällaisen paidan 🙂

WP_001712

Outi Karita

Yksi vastaus artikkeliin “Luonnollista Pelleve -”ryppyhoitoa””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta