Viikonlopun pelastukset

Perjantaina kun tuo kurkkukipu iski niin olin kyllä todella mieli maassa, itkuinen ja masentuneen oloinen. Mutta eihän surkuttelu mitään auta, perjantaina vain en saanut mielialaa ylös sitten millään. Nyt kuitenkin keskitytään positiivisiin asioihin, niin se mielikin kirkastuu ja kroppa saa hyvän mielen enrgiaa!!! Tosiaan kurkun tulehdus jo lähtenyt, mutta nyt on nuhaa, räkäisyyttä ja tukkoisuutta, onneksi kuitenkin tulee ulos eikä jää mihinkään onteloihin aiheuttamaan tulehdusta! (Hope So!) Nenäsuihke, duact ja nenäkannulla huuhtelu ovat kyllä oivia apukeinoja! Tropattu on myös edelleen antibiootin lisäksi extravitskuilla ja finrexinillä. Päänsärkyä tuon räkäisyyden ja tukkoisuuden takia (luullakseni) ikävästi on. Nyt testataan pääkoppaa ja sen kestävyyttä, eikä helpolla päästä…

Tänään uskallauduin aamulenkille, nessuja kului, mutta olo oli jees ja sen jälkeen huilailtukin sohvalla aamupäivä!

WP_006407

WP_006404
Kevät tekee tuloaan <3

Puolenpäivän jälkeen otin suunnan suolahuoneella, jonka jälkeen kävin myös makoilemassa solkussa. Solariumissa ihan vain sen takia, että sais kisavärin pohjalle ees vähän väriä. Mulla ei kylläkään iho kovinkaan paljoa rusketu, pisamia kyllä poksahtelee ja pidänkin solkussa osan ajasta pyyhettä kasvoilla. Mutta mä rakastan silti pisamiani, ne on kivan pirtsakoita mun mielestä.

WP_006435

Sitten taas iltapäivä ja ilta sohvamakoilua suurimmaksi osaksi, mitä nyt ruokaa tarvitsi tehdä….

WP_006412

Viikonlopun pelastuksia on olleet kaikki myötäeläneet ystävät! Kiitos kaikista ihanista viesteistä! Ootte olleet ihania! Marika, olit mun perjantai-illan pelastus! <3 Ja Salla, tän aamun keskustelu toi hyvää mieltä! 🙂

Liza Marklund – Ajojahti. Kaivoin perjantaina suolahuoneelle lähtiessä kirjalaatikoitani (jotka siis vieläkin purkamatta muuton jäljiltä) ja mukaan tarttui Liza Marklundin kirja. Blogeja on ollut myös aikaa lueskella kaikessa rauhassa ja niissähän lukemista riittää!

WP_006450

Mustat lesket. Salla muistuttikin mua tästä sarjasta. Sarjahan alkoi pari viikkoa sitten, mutta en ole sitä ehtinyt katsomaan. Nythän kuitenkin aikaa on ollut sohvalla makoillessa ja tänään starttasi Ruutu.fi:stä sarjan katsominen ja jäin heti koukkuun. Netflixistä on myös katseltu miehen kanssa House of Cardsia.

mustat lesket

Kiristyvä kroppa tuo hyvää mieltä, koska sekin on ollut yksi stressin aihe. Viikonloopuna kuitenkin tein alavatsasta suoni havaintoja 😀 Kiristyy, kiristyy… Suonista en kyllä saanut teille säädyllistä kuvaa todisteeksi 😉

WP_006402

Nyt peukut pystyyn, että pääsen pian salille!!!

Tryin´g to stay positive!

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Viikonlopun pelastukset”

 1. Mä olin ihan varma, et biksut olis ollu ne pinkki-oranssit. Mutta ne vihreet on kans todella makeet! 🙂 Kiitos aamuisesta keskustelusta, tosiaan toi hyvää mieltä ja energiaa kamppailla tätä angiinaa vastaan. Ja edelleen täytyy sanoa, että tää sun blogi on kivaa ja piristävää luettavaa! 🙂

  • Et ollu ainoa joka luuli 😀 Ja siis olihan se pinnkioranssi ihan sairaan ihana kangas!
   Paranemisia ja jaksuja sullekin!!!
   Kiitos! Ihana saada positiivista palautetta blogista <3

 2. Ihanan piristävä kirjoitus köhästä huolimatta! 🙂 Ja sitä vartenhan ystävät ovat jotta voisimme auttaa ja tukea kun paniiki iskee. <3 Odotahan vaan omaa vuoroasi, hih.. 😉

  • Kiitos Marika! Täytyy keskittyä positiivisiin juttuihin 🙂
   Sä oot kyllä ihana tuki ja varmasti voit luottaa vastavuoroisesti mun tukeen! <3

 3. Pisamat on kyllä kivoja. Mulle tulee kesällä niitä vähän, ei haittaisi vaikka niitä olis paljon enemmänkin. =)
  Mää oon ollut viime tiistaista asti nuhassa ja päänsäryssä ja kyllä tosiaan alkaa jo riittää. Todella ärsyttävää olla kipeenä, mutta eiköhän tää tästä jossain vaiheessa. =D

  • Tänä vuonna on kyllä ollut ihan hirveesti kaikkia pöpöjä liikkeellä ja ite kun oon vielä päiväkodissa töissä niin altistun niille aikas paljon… 🙁 Paranemisia sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta