Piristystä mulle ja sulle (mm. arvonnan voittaja)

Heipsan!

Parempaaa tätä päivää. Kurkussa tulehdus helpottanut, nyt pienoista räkäpäisyyttä. Kiltisti vaan huiliahuilia… Tänään kävin sen verran salilla että otetiin kuvia BODY-lehden kilpailijaesittelyä varten. Huomenna jos olo sallii niin aamulla suunta lenkille 🙂 Let´s hope so!!!

Viime viikolla kirjoittelin yhteistyösopimuksen GAZOZIN kanssa ja sainkin sieltä eilen postia. Yhteistyön strattipaketti saapui piristämään flunssaista kisadiettiläistä 🙂

WP_006380WP_006381GAZOZ pinkki shaker
Scitec Nutrition – 100% Whey Protein Professional (palkkarii)
Uusi protsku pääsee sitten testiin kisadietin jälkeen. En ala nyt kesken dietin ja varsinkaan enää tässä vaiheessa vaihtamaan palkkaria, mutta reilun kolmen viikon päästä sitten Scitecin chocolate-raspberry prodea maistellen ja lupaan kertoa sitten millaista oli 🙂

WP_006393GAZOZ F – Latoya Tank Top with Bra, Pink fall of the butterflies
GAZOZ F – Lucita Fitness Tights, Black/super pink

Näistä uusista treenireleistä kuvaa mun päällä tässäkin postauksessa, mutta paremmin kuvia sitten tulevan kilpailijaesittelyn myötä 😉

Sitten siihen viikko sitten käynnistyneeseen arvontaan, jossa piti veikata meikäläisen kisabiksujen väriä. Värivaihtoehdot olivat pinkki-oranssi, vihreä ja sininen. Kaikkia veikkauksia tuli ja osa oli veikatessaan hyvinkin varmoja, kuten Paula joka lupasi syödä treenin jälkeiset sukat jos veikkaa väärin 😀 Jännitys tiivistyy…. Lempivärini ovat punainen ja oranssi, kuitenkaan nämä värit ei näy kankaassa, koristeluissa kylläkin tulevaat näkymään punainen sekä tulenoranssi (fireopal). Tuo pinkki-oranssi kangas oli aivan mielettömän ihanan värinen, mutta tällä kertaa valinta ei osunut siihen. Sinistä en koe itse omaksi värikseni ja jäljelle jää siis vihreä. Vihreää siis vihreäsilmäiselle 😉

WP_006271
Keskeneräiset biksut, kauhea ilme ja huono pose, mutta ihanan vihreät on siis biksut 😀

Arpaliput pipoon ja arpomaan 😉

WP_006392WP_006388

Arvontaan pääsivät kuitenkin kaikki veikanneet mukaan ja nyt onni suosi Mireea:a. Onneksi olkoon, saat ihanan keltaisen Biancaneven pipon ja laitoinkin sulle jo sähköpostia! 🙂
”Pinkki-oranssi kuullostaa jo niin veikeelta et laitan panokseni sille”

WP_006287

Tuo vihreä näytti niin hyvältä kun sitä mallailin. Saman värinen mun silmien kanssa ja sopii mun mielestä hyvin punaiseen tukkaan. Biksut ovat nyt tekeillä siis ja odotan innolla näkeväni ne ihanien punaisten ja tulenoranssien kivien kanssa 🙂

Pst. Paula, mä armahdan sut, sun ei tari syödä treenin jälkeisiä sukkia 😀

IHANAA VIIKONLOPPUA!!!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Piristystä mulle ja sulle (mm. arvonnan voittaja)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta