Eilen naatti, tänään porkkana ;D

Muutama tuttu ymmärtänee otsikon, mutta ei varmaan ihan kaikille aukea 😀 Eilen kuvasin facebookissa olotilaani sanalla naatti. No naattihan on myös se porkkanan lehtiosa ja koska tänään olo ei ollut enää naatti niin ehkäpä sitten porkkanana oltiin (?) Tää ajatuksenjuoksuhan on aivan loistavaa, mutta hei, nyt ei voi paljoa vaatia 😛

Eilen olin siis todella voimaton, energiatasot olivat ihan pohjassa, sekä ajatus että liike oli hidasta ja olin hyvin antisosiaalisella tuulella. Treenaamaan oli mentävä ja antisosiaalisuuden takia ensimmäistä kertaa salitreenin aikana olin napit korvilla ja annoin musiikin pauhata suoraan korviini ja viestein, älä tuu puhuu mulle… (Aerobisten aikana olen kyllä yleensä napit korvilla.) Keräsin sosiaalisuuden rippeet ennen pumppitunninohjausta, joka myös oli eilen ja ohjaus menikin hyvin ja fiilis oli treenin ja ohjauksen jälkeen jo paljon parempi. Treenikin meni yllättävän hyvin verrattuna olotilaan, asennetta toki oli mukana!

Korvissa pauhasi mm.

Tänään sitten uusi päivä ja eihän sitä kahta huonoa päivää voi olla peräkkäin 😉 Tänään onkin ollut paljon parempi päivä, päivä siis porkkanana. Porkkanahan on erittäin pirtsakka juures kuitenkin, joten sinäänsä sopii kuvastamaan, vaikken nyt mikään ylipirtsakka itseni tänään ollut, kuitenkin pirtsakka 😀 Salille oli suunta tänäänkin.

J

Ja muistakaapa osallistua ARVONTAAN!!!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Eilen naatti, tänään porkkana ;D”

  1. Kyllä sitä saa joskus kiukuttaa! 😉 Joskus pieni kiukutus ja kitinä helpottaa kummasti ja katoaa pois kun saa purkaa pahan mielen pois. Itsellä oli tänään myös ”napit korvilla”-treeni ja hienosti sitä kyllä ympäristö kunnioittaa ja ymmärtää että nyt ei jutustella. Joskus näitäkin päiviä vaan tulee. :/ Kummasti se mieli vaan kirkastui kun sai treenit suoritettua ja ruokaa napaan! 😀 Aurinkoa ja valoa päiviisi ystävä! <3 Niin ja saa soittaa ja kiukutella jos olo siitä paranee! 😉

    • Heip Marika!
      Mua ei itseasiassa ”naattipäivänä” kiukuttanut. Varmastikin olin hyvin ärsyyntymisherkkä, mutta lähinnä vain tosi väsähtänyt ja vetämätön olo, sekä tuo meikäläiselle harvinainen antisosiaalisuus..

      Ja kiitos, oot ihana! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta