Mun Six Deucet, treenimatskuu ja kisojen koemeikki

WP_006315

Tänään sitten pääsi uudet Six Deucen treenitrikoot tositoimiin 😀 Sunnuntaiseen tapaan oli olkapäätreeni ja Kiinteät kurvit -tunnin ohjaus. Ennen treenejä ja jumppia parin teamiläisen kanssa vedettiin yhteisposetreenit, joita ollaan yritetty nyt joka viikonloppu yhteistuumin vetää.

WP_006302

Posettelujen jälkeen mulla oli hyvin aikaa ennen treeniä, niin Nooran kanssa sitten kuvailtiin mun uusia pökiä. On ne niin hienot!!! Aika pientä kokoa nuo on. M-koko olis ollut just passeli, mutta ajattelin sitten etten ehkä ole dietin jälkeen ihan tässä painossa (reilu 52) ja reisien kasvatuskin jatkuu, joten otin L-koon. Kyllä, siis L-koon treenitrikoot 😮 Mulla on kaikki muut treenipökät olleet lähes poikkeuksetta s-kokoa, ihan ennen tätä diettiäkin. Kuulemma toinen malli, ns. unisex malli onkin sitten isompaa kokoa. Täytyy kyllä sanoa, että noi pökät on ihan parhaimman tuntuset jalassa, mitä mitkään aikaisemmat, pehmeät ja ohuet, ihan kuin ei housuja oiskaan 😀 Joten saattaapa meikäläisen kaappiin toiset ja… joskus eksyä 😉 Six Deucejahan saa Gazozilta ostettua / tilattua ja sieltä omanikin ovat.

WP_006304WP_006317 WP_006323WP_006318WP_006322

Näiden posettelujen jälkeen olikin sitten aika alkaa olkapäitä pummpailemaan. Ensin oma treeni ja sitten jumppaohjaus 🙂  Videomatskua ja pari kuvaa tuli otettua treenistä, etuvipareista tällä kertaa. Videolla viimeiset toistot ei mitään siisteimpiä, mutta ei nyt ihan kauhean pahojakaan 😉 pientä heijausta kuitenkin…

 

WP_006327WP_006328 WP_006332

Loistava ajoitus treenillä tällä kertaa, hyvin ehti kaikki liikkeet ja sarjat tekemään ja jäi sopiva 10 minuutin huilitauko ennen jumppaohjausta ja sitten painettiin. Jumppaohjauksesta tulee kyllä niin hyvät fiilikset ja energiat, oon varmaan tän ennekin kirjoittanut 😀 Kauhealla flowlla taas mentiin! Kumma miten treeneihin löytyy kyllä virtaa vähistä kaloreista huolimatta. Iltapäivisin alkaa tällä hetkellä väsymys eniten painaa diettiläistä täällä, mutta silti iltatreenitkin on tosi hyvin tällä viikolla menneet, enkä ole joutunut sarjapainoja tiputtamaan yhtään 🙂 Asenne ratkaisee!

Pitkästä aikaa eilen myös kaivoin esiin piikkimattoni. Eilen nukkumaan mennessä siinä tuli makoiltua ja tänään tuli siinä makoiltua naamapesun ja suihkun jälkeen.

WP_006349

Naamapesua tänään kyllä vaadittiinkin, tehtiin nimittäin kisoihin koemeikkiä ja se ei ihan yhdellä vanulappupyyhkäisyllä kasvoilta lähtenytkään. Lavallehan tarvitaan todella voimakas meikki ja kasvot vaativat todella tumman meikkivoitteen. Muukin iho kun maalaillaan hyvin tummaksi ja kirkkaat lavavalot syövät meikkiä. Ei tällä nyt ihan kaupungille viitsinyt lähteä, mutta tuli ihan kisafiilis kun peilistä itseään katseli 🙂 Kummatkin silmät meikattu nyt hieman erilaisiksi kun haettiin mikä mulle on paras, (ripset puuttuu). Vasemman silmän eli kuvassa oikean puolen meikki todettiin paremmaksi ja tosiaan ripset nyt vielä uupuu, ne tekee vielä paljon lookkiin. Mä tykkäsin! 😉 Meikin teki Pikku Sevillasta Anniina

WP_006340 WP_006341WP_006342WP_006344

Pst. Muistakaahan osallistua eilisen postauksen arvontaan!!! 🙂

 

Outi Karita

13 vastausta artikkeliin “Mun Six Deucet, treenimatskuu ja kisojen koemeikki”

 1. Vitsit noi SixDeucet on hienot!! Näyttää tosi hyviltä sun jalassa! 🙂
  Muutenkin ihanan hymyilevä postaus. ♡

 2. Mä oon niiiiin kuolannut noita housuja! 😀 Näkyykö ne sun mielestä läpi? Sitä oon nimittäin vähän arponut…

  • En nyt sanois että kovin pahasti, mutta kyllä nuo vähän kuulsi läpi, esim. housujen kokolapun huomasin näkyvän läpi, mutta ei musta ainakaan häiritsevästi näkynyt ja tummemmassa värissä ei välttämättä senkäänvertaa… Tosi hyvän tuntuiset nuo oli! 🙂

  • Hmm, harkitsempa vielä 😀 En jotenkin innostu ajatuksesta, että sellut paistas pöksyistä läpi 😀 Sulla ei varmaan sellasta ookaan, mutta tämmösellä tavallisella tytöllä sellaistakin on… 🙁

  • Höpshöps 😀 takalisto on kyllä meikäläisenkin ongelmakohta… Sun täytyy testata ensin jos epäilet… 🙂

 3. Tilasin Six Deucen uusimman mallin housut Ruotsista. Ihan törkeän huonoa kangasta! Pinta menee hajalle pienestäkin naarmusta. Eli ei niitä ainakaan treeniin ole tarkoitettu, kun painot raapii hajalle. Meni 80 euroa kankkulan kaivoon. Hitokseen paljon harmittaa! Älkää tehkö töiset samaa virhettä!

  • No onpa kurja kuulla, siinä olis reklamaation paikka. Mun housut kesti nyt ainakin ekan koeajon ja vaikuttivat hyviltä.

  • Apua 🙁 Viestiä Ruotsiin… Jos ostit ne ”Six Deuce Fitness Leggings 3.0” -pökät niin niidenhän osalta luvataan seuraavaa materiaalista: ”in Lycra with sublimation printing that cannot scrape, peel or crack.”

  • Juuh, mä jäin heti koukkuun näihin… Jotain sopivaa alea odotellen 😀

 4. […] Ja mitäs siellä t-kävelyssä myös vilahti? Uudet treenikuteet Kun ei saa herkutella yhtään, niin shoppaillaan sitten Viikko sitten kun GAZOZILLE tuli uusi lasti Six Deuceja, niin oli vaan pakko saada yhdet lisää ja tarvitsihan housuihin hommata myös uusi yhteensopiva treenitoppi (Housut ostettu yhteistyösopimuksella) Viime housuthan kun ostin olivat sellaiset metallihohtoiset ja silloin ostin L-kokoa, nyt M-kokoa, kumpikin koko tuntuu passaavan hyvin. Nuo metallihohtoiset hieman kuulsi läpi, ei pahasti kylläkään, mutta nämä ei sitten kyllä kuulla läpi yhtään ja ovat hieman vahvemman tuntuista materiaalia! Ja shoppaamaan näitä ja paljon muutakin pääset GAZOZILTA!  Ja niitä metallihohtoisia housuja esittelin aiemmin tässä kuussa tässä postauksessa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta