Tampereen tuliaisina arvontaa

Heipsan!

Tampereelle tuli tänään tehtyä reissua muutaman muun fitnessmisukan 😉 kanssa. Meillä oli kyllä aivan hervoton reissu!!! Täytyy sanoa, että on kyllä ihan parasta seuraa nuo meidän teamiläiset! Unohtaa ihan nälän ja väsymyksen, tai ainakin melkein 😀 Facebook ystävämmekin saivat kokea hulluutemme kun päivitimme fb:tä kilvan reissustamme mitä älyttömämmillä kuvapostauksilla, että sorry vaan, mut meil oli hauskaa 😀 Ja tais osalla siellä fabossakin olla 😉

fitnessmisukat

Tampereelta mukaan tarttui mm. blingbling kisakoruja, joille toivottavasti tulee käyttöä 😉 ja Gazozilta shoppasin (yhteistyö) Six Deucen housut. Parempaa kuvaa näätte housuista sitten kun pääsen ne koeajamaan salille 😉

WP_006284WP_006285

Pääsyy Tampereen reissulle itselleni oli kisabiksujen sovitusreissu Biancanevelle ja voi että, kun niistä tulee hienot! Niistä en teille vieläkään juurikaan paljasta mitään. Näette nyt kolme kangasvaihtoehtoa ja veikkaamalla väriä tämän postauksen kommentoinnissa osallistutte ihanan keväisen Biancaneven pipon arvontaan. Arvonnassa yhteistyössä Biancaneve, joka pipon arvottavaksi lahjoitti 🙂

WP_006287

Arvonta!
Kaikkien veikanneiden kesken arvon siis tuon ylläolevassa kuvassa olevan pipon. Kirjoita kommenttiboxiin väriveikkauksesi ja olet mukana. Vastausaikaa perjantaihin 21.3.2014 klo 24:n asti! Lauantaina julkaisen sitten voittajan ja biksujen oikean värin 🙂 Ja värivaihtoehdot ovat seuraavat: pinkki-oranssi, vihreä, sininen. HUOM! Jätäthän sähköpostiosoitteesi kommentoidessasi ja mielellään myös jonkun nimimerkin!!!

WP_006276WP_006277

Itsellekin mukaan tarttui Biancaneveltä hiuspanta, tuossa samaisessa pirtsakassa värissä 🙂

WP_006283WP_006279WP_006280

LATERS!

Outi Karita

39 vastausta artikkeliin “Tampereen tuliaisina arvontaa”

  1. Pinkki-oranssia veikkaan, vaikka kummipojan mielestä vois olla vihreä… 🙂

  2. Outiiiii iha sata pinkki!!! Jos ei oo ni syön treenin jälkeiset sukat..XDXD

  3. Pinkki-oranssi. =) Sää oot tosi iloisen pirtee ilmestys, tulee aina hyvälle mielelle kun blogiasi lukee ja kuvia kattelee.

    • Se on kuule Seppälästä, mut taitaa olla jo pari vuotta vanha 🙂

  4. Melkeinpä löisin vetoa tosta vihreestä! 🙂 Tuo meinaa tosi kivaa kontrastia sun hiusten värin kans! 😛

  5. Veikkaan sinistä, vaikka pinkki-oranssikin olisi aika herkullinen väri! 🙂

  6. Kun mun ajatukseni ei ollutkaan suoranaisesti valikoimassa niin laitetaan sitten panos siniselle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta