Kuukausikatsaus menneeseen ja tulevaan (helmi-maaliskuu)

Olipa tylsä otsikko….

Nyt kun ollaan kuun vaihteessa niin ajattelin tehdä kurkkauksen sekä menneeseen kuukauteen että tulevaan. Blogeissa on vilahtanut erilaisia viikkokatsauksia ja osaltaan ideaa sain niistä. En ole kummemmin suunnitellut mitä tässä postauksessa tulee olemaan ja miten, joten annan nyt vain näppiksen sauhuta ja katsotaan millainen sekametelisoppa syntyy 😀

WP_006025

HELMIKUU

KOTONA

Meillähän on siis talonrakennus ollut menossa jo reilu vuoden ja nyt täällä kivilinnassa jo asustellaankin. Kuitenkin paljon on vielä tehtävää. Pinnat on tehty, lukuunottamatta eteistä ja makuuhuoneen katto tarvitsee myös vielä lisää maalia. Koin kotimme liian valkoiseksi, joten helmikuussa maalailtiin eteisaulanseinä maitokahvin väriseksi ja heti parani tunnelma 🙂

Valaistusta ollaan saatu lisää myös.

WP_005608
Keittiön valohyllyt

 WP_005607

 

WP_005834
Makuuhuoneen seinälampetit

 

WP_005838
Makuuhuoneen seinälampetit

 

WP_006029
Makuuhuoneessa epäsuoravalaistus led-nauhalla. Mietin kyllä vielä haluanko lämpimämmän sävyisemmäksi muuttaa. Katossa on hopeinen Stardust kimallemaali, joka ei nyt kuvassa näy. Ja listahan tuosta madalletun katon reunasta puuttuu…

 

WP_006032
Eeteisaulan kristalliplafondikruunuWP_006030

 

WP_006028
Suihkun lamputWP_006026

Tuossa nyt joitain juttuja mitä on helmikuussa tapahtunut täällä. Itse en ole suoraansanottuna jaksanut kuin peruskotihommia. Kyllähän tää dietti syö energiaa ja aikaakin. Lepo on nyt tärkeää ja kisojen jälkeen alkaa kyllä sellainen sisustusvimma ja paikkojen kuntoonlaitto että huhhahhei! 😀

BLOGIMAAILMA

Oma blogi koki uusia tuulia heti alkukuusta, kun siirryin tänne FitFashion portaaliin kirjoittamaan ja päätin jatkossa kirjoittaa enää vain tätä yhtä blogia entisen parin erillisen blogin sijaan. Blogi siis myös monipuolistui. Avasin myös blogin facebook-sivut. Käykäähän muuten tykkäilemässä 😉 Tuosta sivupalkista löytyy… Blogi ”Outin Fitnesselämä” täytti myös 1-vuotta!

Uusia blogeja alkoi pulppuamaan niin että aika ei tahdo riittää kaikkien lukemiseen 😀 Kun siirryin tänne FF:lle bloggaamaan, niin  aloin seuraamaan useampaa blogia täällä mitä ennen. Nyt tsekkaan tuosta etusivulta uusimmat postaukset läpi. Toiset menee vain vilasten, toiset taas saavat enemmän huomiota. Aiheesta riippuen ja ruokapostaukset tällä hetkellä skippaan monesti (dietti… you know…) Muutama muukin uusi blogi on löytynyt tuolta muualta netin syövereistä. Kyllä, muualtakin kuin FF:ltä löytyy hyviä blogeja 😀

Joitakin uusia blogilöytöjä joihin olen ehtinyt paremmin tutustumaan:

 1. Monica Nordlin http://glossfashion.com/chasingdreams/
 2. Houdiini taikoo http://houdiinitaikoo.blogspot.fi/
 3. Voimaa hoitsulle http://voimaahoitsulle.blogspot.fi/
 4. Mira growing up http://fitnessmira.blogspot.fi/

Tuossa nyt muutama joita olen alkaunut seuraamaan, paria muutakin itselleni uutta olen selaillut, mutta kaikkiin en ole ehtinyt vielä kunnolla tutustumaan. Laitetaan sitten seuraavassa koosteessa lisää 🙂 Ja nämä blogit on löytyneet toisten blogien ja kommenttien kautta, en aktiivisesti etsi uutta luettavaa, koska kyllä siitä etsimättäkin riittää 😀

ELÄMÄÄ…

Aivan liian vähän aikaa käytetty sosiaaliselle elämälle kodin, työn ja salin ulkopuolella, joissa toki siihen on mahdollisuutensa, mutta kun kaikki läheisiä ja ystäviä ei vain noissa paikoissa näe… Dietti on valitettavasti yksi syy, se vain vie näin loppusuorella yhä enemmän aikaa ja energiaa ja lepoakin tarvitsee. Yksi syy oli myös influenssa, joka veti meitin toviksi vain huilaamaan makuuasentoon sohvalle. Yhteyttä ollaan monen sellaisen kanssa kyllä muuten pidetty, joiden kanssa ei olla muuten nähty.

Rikun kanssa on ollut aikaa kyllä löhöillä sohvalla iltaisin ja ollaan leffassakin pyörähdetty. Laivalla oltiin alkukuusta kun oli Rikun työpaikan myöhäispikkujoulut. Mukavaa kun heidän pikkujouluihin on aina puolisotkin kutsuttu. Sain myös risteilyn toiselle päivälle vapaasyöntipäivän 🙂

<

Ja sitä sämpylää, kyllä oli hyvää!!!
Ja sitä sämpylää, kyllä oli hyvää!!!

Ystävänpäivänä pari kaveria kävi iltaa istumassa ja höpöttelyksihän tuo ilta meni ja oli oikein piristävä ilta. Iskää kävin katsomassa helmikuun loppupuolella kun isäni täytti 65-vuotta. Isin tyttö aina <3

WP_005839bWP_005973

Suolahuoneella tuli paljon siarastelun johdosta vietettyä aikaa ja suolahuoneen ansiosta sainkin itselle ihan luksusaikaa lueskella rauhassa pitkästä aikaa kirjaa. Jotain hyvää flunssastakin 😛

WP_005992

Kokouksia oli helmikuun aikana, joista ehdein/pääsin vain kahteen neljästä. Kokoustelemassa olin vapaa-aikalautakunnan kokouksessa ja JHL-nuorten eli Satasen kokouksessa. Olen siis myös tällainen ”yhteiskunta-aktiivi”, mutta näitä juttuja en tähän blogiin juurikaan tuo.

KIRJAT

Sainpa pitkästä aikaa luettua kirjan!!! Tess Gerritsenin uusin kirja, Eloonjäänyt tuli luettua ja sehän onkin blogissa vilahdellut. Gerritsenin kirjat ovat mukaansa tempaavia dekkareita, joissa päähahmoina ovat rikostutkija Jane Rizzoli ja kuolinsyynselvittäjä Maura Isles.

”Kolme lasta, kukin heistä verilöylyn ainoa eloonjäänyt. Jane Rizzoli ja Maura Isles yrittävät selvittää orpolasten salaisuuden ja pysäyttää murhaajan.”

WP_005996

LEFFAT / TV-SARJAT

Ollaan Rikun kanssa aikalailla koukututtu katsomaan sarjoja. Meillä on käytössä tuo Netflix ja sieltä kun saa vetäistyä vaikka maraton illan jostain sarjasta 😀 No ei nyt ihan sellaista olla vedetty, mutta välillä katsottu parikin jaksoa putkeen.

Helmikuun alussa saatiin vihoviimeinenkin jakso katsottua Breakin Bad sarjasta. Sarja ei ihan heiti meitiä koukuttanut, mutta kyllä se sitten lopulta koukutti, niin ettei olisi malttanut millään lopettaa katsomista. Sarja muutti melkoisesti jaksojen myötä ja olikin melkoisen rankka sarja. Sarjan päähenkilö saa heti alussa tietää sairastavansa keuhkosyöpää ja kuolevansa siihen todennäköisesti. Hän alkaa valmistaa metamfetamiinia turvatakseen rahallisesti perheensä elämän kuolemansa jäleen, no asiathan riistäytyvät käsistä ja….

No sitten me alettiin mun toiveesta katsomaan Orange is the new black sarjaa, joka on Netflixin oma sarja. Tästä ei valitettavasti ollut vielä kuin yksi tuotantokausi ja se saatiin kyllä kuukauden aika katsottua. Tähän koukutin heti ja uutta kautta odotellessa…. Sarja sijoittuu naisvankilaan, johon sarjan päähenkilö sarjan alussa joutuu istumaan tuomiota.

No ehdittiinhän sitten aloittamaan taas uusi sarja loppukuusta, tällä kertaa House of Cards, joka myös on Netflixin oma sarja. Tämäkin sarja tuntuu koukuttavan ja on hyvin tehty. Päähenkilö, jota näyttelee Kevin Spacey puhuu välillä suoraan kameralla ja se tuo oman vivahteensa sarjaan. Kyseessä on sarja, joka kertoo Yhdysvaltain poliittisesta valtapelistä.

Sairastellessa tuli katsottua itsekseni Silta -sarjan. Oli hyvä ja sopivan mittainen dekkarisarja. Yhden leffankin sairastellessa katsastin, Unelmien pelikirja ja sekin oli hyvä!

Rikun kanssa käytiin katsomassa The wolf of Wall Street elokuvissa. Pitkä elokuva, jonka kuitenkin oikein hyvin jaksoi katsoa loppuunasti. Leffasta viikko takaisin kirjoittelinkin.

KUUKAUDEN NEGAT

No, käsitellänpä ne negatiivisetkin asiat…

Kuten blogistani on saanut lukea ja tässäkin koosteessa jo vilahdellut, niin sain ikävän Influenssan, ilmeisesti A-viruksen. Tautipahanen iski ikävästi juuri risteilyviikonloppuna ja pilasi tuota risteilymenoakin meikäläisen osalta melko paljon 🙁 Lisäksi tauti aiheutti kahden viikon treenipaussin, pientä kevyttä kotijumppaa toisella viikolla ja lyhyitä aamulenkkejä pääsin tekemään, mutta salilta pois tuo kaksi viikkoa. Tamiflu myrkkykuuri tuli syötyä, joka kyllä nopeutti paranemista varmasti, mutta varmasti söi taas myös vastustuskykä ja nyt pitääkin olla varovainen jälkitautien takia. Löihän se sitten diettiinkin pienen takapakin, niin ettei dietti edennyt ihan siinä määrin kuin olisi pitänyt ja kuukauden viimeisestä päivästä taas pienemmillä kaloreilla ja tästä olen taas huomannut jo aiheutuvan pientä ärtyneisyyttä, sorry kultsi, yritän olla ärtyilemäätä 😉

WP_005752

Hah, tää on pakko kirjoittaa, sorry! Saarna! Se kuuluu kuukauden negoihin… Sain saarnan siitä miten kolmekymppisenä hormoonitoiminta alkaa vähentyä ja tällainen kisailukin siihen vaikuttaa, että nyt olisi sitten aika alkaa jo kisojen jälkeen niitä lapsia tehtailemaan… Blaah… Mitäs, jos me kaikki kuitenkin elettäisiin sitä omaa elämäämme ja annettaisi muidenkin elää omaansa juuri siten ja siihen tahtiin kuin kukin haluaa 🙂

KUUKAUDEN ONNISTUMISET

 1. Sairastelun jälkeen tein ensimmäisen kunnon leukani leveällä otteella ilman apuja, HIH!
 2. Punnerrusenkka helmikuun haasteen myötä 30 etunojapunnerrusta (siis ilman taukoa)

MAALISKUU

Maaliskuu maata näyttää, no todellakin. Eipä täällä juurikaan lunta enää ole, mutta sepä ei minua haittaa. Ihanan keväistä!

En tee suuria lupauksia, se ei ole nyt pointtina, mutta pieni katsaus mitä maaliskuu tulee pitämään sisällään.

KOHTI KULTSAA

Eli kohti Fitness Classic kisoja. Kisakunto pitää kaivaa esiin. Huhtikuun alussa kun se olisi jo hyvä olla, niin että jäljellä olisi enää viimeistelyt. Töitä vielä riittää, varsinkin tuolla alakropassa tuota rasvaa on ja tuntuu olevan tiukassa, vaikka onhan nuo koivet ja peba kiristyneetkin. Paljon salikäyntejä ja paljon lenkkeilyä tiedossa! Kisoihin liittyen puolessavälissä kuuta olisi biksujen sovittelua Tampereella ja loppukuusta kilpailuihin valmistava leiri samaisessa kylässä 🙂

WP_006013

HAASTE!

Personal Training Piukkojen Paikkojen haaste sisältää maaliskuussa aslekyykkyjä, punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä vaihdellen. Jokapäivä uusi toistojen määrä ilmoitetaan tuolla facebook-sivuilla (nimeä klikkaamalla tuosta kappaleen alusta…). Who´s in? Minä ainakin ja tänään jo haaste toki suoritettu 🙂 Viime kuun haasteesta, varsinkin punnerruksista huomasi miten kestävyys ja toistomäärät itsellä kasvoivat!

KOTI

Kodin laittoon olen lähinnä miehelleni asettanut tavoitteita, mutta itsellekin voisin nyt asettaa tavoitteen ja kun sen tähän mustaavalkoisella kirjoitan niin olen tästä varmaan tilivelvollinenkin 😀 Saada vihdoin ja viimein työhuone tyhjäksi muuttolaatikoista ja ihan purettuakin ne laatikot. Saattaa olla ettei tämä täysin toteudu, joten en ota siitä nyt kuitenkaan turhia paineita. Kisoihin valmistautuminen on kuitenkin aikaa vievää tässä vaiheessa ja tarvii sitä tyttö lepoa ja muutakin elämää välillä kuin koti-työ-sali…. 😉 Toive olisi, että josko meillä maaliskuun aikana vihdoin olisi kaikki väliovet paikallaan ja valaistukset kunnossa…. 🙂

ELÄMÄÄ...

Kyllä pyrkimys olisi treffailla ystäviä ja läheisiä hieman enemmän, olette kuitenkin mielessäni ja sydämessäni! <3

Saas nähdä mitä kuukausi tuo tullessaan! Tuossa jo vilauttelinkin että seuraavassa kuukausikoosteessa sitten… Voisihan tällaisen ottaa tavaksi, ihan kiva ottaa katsaus menneeseen ja tulevaan, tulee mietittyä sitä omaakin elämää ja ajankäyttöä. Olisiko jotain, mitä kuukauden päästä jo kirjoitetun lisäksi voisi huomioida koosteessa? Jos jotain jäitte kaipaamaan, niin kommentoikaa ihmeessä 🙂

WP_005873POSITIIVAREIDEN MAALISKUUN MIETE

NIIN LAHJASI HERÄÄVÄT HENKIIN

Kun innoitut jostain suuresta asiasta, jostakin erikoisesta tehtävästä, ajatuksesi murtavat kahleensa; mielesi ylittää rajoituksensa, tietoisuutesi laajenee joka suuntaan, ja huomaat olevasi uudessa, suuressa ja ihmeellisessä maailmassa. Uinuvat voimat, kyvyt ja lahjat heräävät henkiin, ja havaitset olevasi paljon suurempi henkilö kuin ikinä kuvittelitkaan voivasi olla.

-Patanjali-

IHANAA MAALISKUUTA!!!

LIVE, LOVE, LAUGH!

Outi Karita

7 vastausta artikkeliin “Kuukausikatsaus menneeseen ja tulevaan (helmi-maaliskuu)”

 1. Kiitos blogimaininnasta! Tulee hyvä fiilis ku joku l ukee mun pikkublogia hihii :). Hirveen kiva idea muuten tällanen kuukausikatsaus! Ota ihmeessä tavaksi 🙂

  http:// houdiinitaikoo.blogspot.fi

  • Oleppa hyvä, sul on kiva blogi 🙂 ja
   kiitos, taidanpa ottaakin 🙂

 2. Hei tää kirjoitus oli kiva! 🙂
  Äläkä huoli, kyllä me ystävät ymmärrämme vaikka ei tällä hetkellä useasti treffatakaan! Nykyaikana kun on kaikki yhteydenpitovälineet jonka kautta pystyy kuulumisia vaihtamaan. Hyvä mieli aina sen puhelimenkin kautta käydyn keskustelun jälkeenkin on. 🙂
  Täälläkin suunnalla alkaa jo tautipahanen helpottamaan ja antibiootit tehoavat! Ensi viikko vielä tosi iisisti ja sen jälkeen uskaltaa taas suunnata salille kevyesti jumppaamaan. 😉 Nyt vain meidän pojalle iski niin karmea räkätauti että mietin menisikö huomenna suolahuoneelle hänen kanssaan..
  Treeni-intoa!! <3

  • Voi kiitos Marika, oot ihana <3 🙂
   Hyvä että siellä helppaa, ota ihmeessa suolahuonekuuri, voin sanoa että tekee hyvää!!! Auttaa varmasti poikaasikin ja sulta ehkäisee jälkitauteja tai uusia pitkittyneitä flunssia, joita nyt on liikkeellä.
   Paranemisia teille! <3 🙂

  • Eipä kestä 🙂
   Toisten blogeista saa kyllä usein hyviä vinkkejä ja ideoita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta