Alekoodi Gazozille vielä tänään ja täällä taas nälkä kasvaa…

Tuo Gazozin alekoodi on voimassa vielä tämän päivän, eli kipinkapin tekemään Helmikuun viimeiset ostokset 😉

gazozTarjous voimassa verkkokaupassa kaikkiin muihin tuotteisiin paitsi Six Deucen mallistoon. Ja verkkokauppahan löytyy osoitteesta gazoz.fi ja siitä klikkaamalla shoppaamaan 🙂 Alekoodi kysytään vasta ihan tilauksen loppuvaiheessa.

Itse sieltä olen ihastunut mm. näihin popoihin

gazoz 00195

Täällä taas nälkä kasvaa. Nälkä on tullut jo jonninaikaa sitten jäädäkseen, dietin kurja puoli 😛 Nyt vähenneltiin hieman kaloreita, kun tarvi saada diettiin uutta potkua. Nyt kalorit pyörivät jossain 1600 paikkeilla. Viime dieteillähän on jouduttu menemään tuosta vielä paljon alemmas (kuitenkin nelinumeroisissa luvuissa pysytty), mutta kyllä vaan nälättää. Ennen diettiä kun vetelin peräti 2600 kaloria ja enhän mä noita edellisiä diettejä ennen noin paljoa syönytkään. Kyllä alkaa ruoka tuntumaan vähäiseltä, onneksi kuitenkin kasviksia on paljon, niin että saa lautasen täyteen 😀 6 viikkoa ja 2 päivää, kyllähän tää jaksetaan vaikka päälä seisten, eks je!? Ajattelinkin että tässä joku päivä voisi tehdä kuvapostauksen päivän aterioista.

Eilen oli treenivapaa, lukuunottamatta aamulenkkiä ja Personal Training Piukkojen Paikkojen helmikuun kyykky-punnerrus-lankkuhaastetta. Huomenna alkaakin ehkä uusi haaste ja jos jotakuta kiinnostaa, löytyy haaste  tästä klikkaamalla 😉

Valkku kävi jenkeissä ja ollaan välillä shopattu toisillemme ulkomailta Hard Rock Cafe paitoja. Ei oltu mitään jutskattu ennen hänen lähtöä, mutta ihanasti oli ostanut paidan muakin ajatellen, jos sen haluasin ostaa ja ostinhan minä. Ihan mun tyylinenkin 🙂

hardNyt meiti ottaa suunnan treenille!

Hyvät viikonloput!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Alekoodi Gazozille vielä tänään ja täällä taas nälkä kasvaa…”

  1. Aivan ihana tuo paita! Ihan meikäläisen värinen! 😀 Kiitos alekoodista, ensi viikolla saapuu iiiiiiiihana pinkki t-paita! 😉 Uskon että pikku nälkä voi olla riesana, mutta kuten sanoit loppukiri koittaa ja varmasti sen kestät, tsemppiä muru! <3

    • Ihana Marika, kiitos! <3
      Dodii, kivakiva! Shoppailu on aina kivaa 🙂
      Kyllä mä jaksan kun tiedän kuinka palkitsevaa tää on ja kun on ihania tsemppareitakin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta