ALE-koodi Gazozille on…..

Hipheip!

Sain blogiini lukijoilleni jaettavaksi mukavan mahdollisuuden shoppailla Gazozin verkkokaupassa tuntuvalla alennuksella. Koodilla OUTI saa 20% alennusta kaikista muista verkkokaupan tuotteista, paisti Six Deucen tuotteista. Alennus voimassa 27.-28.2 to-pe. Verkkokauppaan siis mars, http://www.gazoz.fi/

gazoz

Kipkap siis shoppailemaan Helmikuun viimeiset shoppailut ja kommentoikaa ihmeessä mitä ihanuuksia löysitte putiikista ja mitkä Gazozin tuotteet ovat omia suosikkejanne 🙂

Omia suosikkejani tuolta on tuo Gazozin oma mallisto Gazoz F Sports / Fitness sekä Gazoz F Casual, Rush Couture, Tapout ja muista kun tekstiileistä Frozzypack:t, joissa eväät kulkevat kätevästi mukana ja pysyvät kylmänä, sillä kansi toimii kylmäkallena. Alla muutama kuva, joissa Gazozilta löytyviä tuotteita.

WP_005529
Paita ja hiuspanta Gazozin omasta mallistostaWP_005530

WP_004955
Housut Rush Couture

WP_004961WP_004960

WP_003040
Frozzypack ja ruoka säilyy kylmänä 🙂

Mites viikko muuten on lähtenyt käyntiin?

Täällä ainakin hyvin! Treenaamaan on päästy eikä sairastelustakaan ole muistona enää edes sitä yskää, jonka luulin tulleen jo jäädäkseen 😀 Salilla on käyty jokapäivä ja tiistaina treenin lisäksi ohjailtu myös pumppitunti. Treenit on vielä kevyitä, oli tuo sen verran rankka tauti mikä tuli sairastettua ja diettiläisellä ei ole nyt varaa jälkitauteihin, huomenna sitten pidetään taukoa salilta. Aamulenkeillä olin maanantain ja tiistaina, tänään niistä vapaa.

WP_006003
Aamulenkiltä ja pirtsakkana starttaamaan viikkoa

WP_006006

WP_006009
Jumppaohjaaja

WP_006010Suolahuoneella myös loikoiltu maanantaina sekä tiistaina ja hengitelty suolapölyä 😀 Nyt on suolahuonehoitoakin takana 5 kertaa, jotka kävin peräkkäsisinä päivinä ja nyt taukoa, ehkä jatkan ylläpitoa vaikka 1/vko loppu kymppikortin ajan niin saa keuhkoja huollettua. Myös ihanasti omaa vapaa-aikaa tuolla suolahuoneella, jonka olen käyttänyt hyödykseni lukemalla ja enää onkin yksi luku jäljellä Tess Gerritsenin Eloonjäänyttä, on ehkä pakko lukea tänään 😀

WP_006008WP_005994WP_005996

Unelmoin järkkärikamerasta ja kun pokkarikaan ei enää kunnolla pelitä, on ollut pakko tyytyä tuohon Lumian kameraan, joka on melkoisen kehno ainakin tuossa meitin mallissa…  Alla taas yksi todiste miksi tarvin kunnon kameran, tänään oli töihin mennessäni hieno kuun sirppi taivaalla ja heti kuun yläpuolella kirkas tähti. Näytti hienolta, mutta sainko tallennettua näyn kuvaan? NO EN! Ja mä tykkään kuvailla…

WP_006011

Ja lopuksi vielä, muistakaa GAZOZ!!! 😉

 

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “ALE-koodi Gazozille on…..”

  • Heip!
   Kun teet tilausta niin vasta ihan loppuvaiheessa ennen vahvistusta kysytään alennuskuponkikoodia, laita koodi boxiin ja paina ”laske alennus” niin loppusumma muuttuu. On vasta viimeisessä vaiheessa ja samalla sivulla on vahvistus. Eli täyttelet rauhassa ensin omat tietosi ja maksutavat ym. 🙂

 1. Kiitti vinkistä, piipahdin Gazozilla heittämässä tilauksen. Nyt on syy käydä salilla: tahton mahtua hienoon t-paitaani…

  Koita parantua kunnolla, ettet saa mitään jälkitauteja. Hienot sivut sulla 😉

  • No niin, mä varmaan joku päivä näen sen teepparin sitten sun päällä 🙂
   Otetaan iisisiti vielä, nyt ei tosiaan oo varaa saada mitään jälkitautipaholaista.
   Kiitos Heidi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta