Chasing the Sun, fiilis hukassa?

Ja jotta päästään heti alkuun fiilikseen, niin

pst. miksi se heittää ton viedon tohon sivuun vaikka keskitän sen?

Työmatkoilla tulee radiota kuunneltua ja tää biisi tuli yks aamu Loop:lta kun ajelin töihin. Tuli vaan hirveen hyvä fiilis ja sen jälkeen oon fiilistellyt tätä biisiä ja keväistä ilmaa, tää on tämän hetken hyvänmielen biisi mulla! 🙂 Päätinpä että tämä biisi tulee löytymään myös mun seuraavasta pumppiohjelmasta, joka menee pian työn alle.

WP_005970

Pistin ton biisin yks aamukin soimaan kun halusin sen soittaa Rikulle ja taas tuli hyvä fiilis ja hyvä fiilis päivän alkuun on tärkeää ja se kannattaa pyrkiä pitämään mukana koko päivän ajan <3 Joskus joku hyvä biisi voi auttaa fiiliksen löytymiseen, jos se on jäänyt sänkyyn vielä nukkumaan, joskus  peilikuvalla hymyily auttaa asiaan…. Onko muilla joitain hyvänmielen biisejä?

SINÄ VALITSET MIELIALASI AINA

Tuntuipa se sinusta kuinka lapselliselta tahansa, pakota itsesi hymyilemään, kun nouset sängystä. Voi olla että sinua ei hymyilytä pätkääkään, mutta jos pakotat itsesi niin tekemään ja näet itsesi vielä peilistä, käy niin, että lopulta naurat. Sinusta tulee iloinen, koska sinä hymyilet.

Useat eri kokeet todistavat, että kun ihminen ottaa kasvoilleen jonkun tietyn mielialan mukaisen ilmeen – minkä tahansa mielialan – niin itse mieliala seuraa perässä.

-POSITIIVARIT-

Eilen täällä ainakin sateli vähän lunta, mutta tänään oli loska ja muapa se ei haitannut yhtään, sulais vaan heti, nimittäin mä niin odotan vieläkin keväisempiä ilmoja ja aurinkoa, jota ei ole paljoa näkynyt ja melkeinpä tuo on jo sulanutkin. Tän oon sanonut usein, mutta ”Kesän lapsi mä oon” 🙂

WP_005954WP_005955

Tällä viikolla tuli hinku päästä leffaan. Viime viikon kun kirjaimellisesti makasin kotona ja tälläkin viikolla arkipäivistä tuli suureksi osaksi illat oltua vaan ja kohenneltua oloa, niin alkoi tekemään mieli saada vähän jotain menoa. Muutenkaan ei ole viikonloppumenoja näkyvissä ennen kisakoitosta ja laivaristeilykin meni meitin osalta vähän plörinäksi… Pientä irtiottoa 🙂 Suunta siis tänään Rikun kanssa katsomaan The wolf of Wallstreet leffapläjäystä. Kuulemma on hyvä ja huomasinpa että myös aika pitkä, kolme tuntia, o-ou.

Tänään on reippailtu aamulenkillä ja myös tein visiitit suolahuoneelle ja kuntosalille jo aamupäivästä 🙂 Suolahuoneelle mukaan lähti kirja ja taas sain yksikseni nautiskella 40 minuuttia.

WP_005961Suolahuoneelta salille ja kevyesti jumppailin rinnan ja olkapäät. Punnerruksia tosin ei tullut tehtyä kovin kevyesti, haasteessa oli tälle päivälle 40 punnerrusta. Tein vähän ekstraakin kun tein kolme sarjaa ja ekan maksimi toistoilla ja irtos 30 punnerrusta 🙂 Toisen sarjan jätin 15 ja kolmannen 10. Poseja myös team-ystävän kanssa rullattiin…

WP_005968

Ps. en mä aina välttämättä näin taajaan kirjoittele, mutta nyt on vaan juttua tullut 😉

Pps. muistakaa arvonta vielä tänään 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta