Yllytyshullu kun olen

Eilen bongasin Even, Today I´m unstoppable -blogissa 8 minuutin haasteen ja pakkohan tuota oli testata. Tänään sitten aamulenkin ja aamupalan jälkeen tein testin ja ajattelin kyllä että kunhan flunssasta kunnolla toivuttu niin teen testin uudelleen, saa sitten vertailtuakin. Nyt testi nosti kyllä pumpun toviksi hakkaamaan, ei olla siis vieläkään ihan kunnossa. Testissä oli kolme liikettä joita tehtiin 2 minuuttia ja minuutin tauko liikkeiden välissä, punnerrukset, istumaannousut ja kyykyt. Toistojen määrä oli pisteiden määrä ja pistetaulukko löytyy tuolta Even blogista, kuten myös tarkemmat ohjeet testiin. En ala sitä tähän nyt kopioimaan kokonaan. 🙂

Punnerrukset olisi saanut tehdä polvet maassa ja luultavasti tämä oli huomioitu pistetaulukossakin. Heti täytyy selitellä tulosta 😛 aloitin nimittäin jääräpäisesti kunnon etunojapunnerruksilla ja 25 toiston jälkeen oli pakko laskea ne polvet lattiaan. Punnerruksia olisi varmasti mennyt enemmän jos olisin alusta asti tehnyt polvet lattiassa…  Istumaannousuissakin oli laitettu että jalat tuettuna, mutta ei mulla ne mitenkään tuettuna olleet, perus sit uppeja tein. Tulokset sitten oli, Punnerrukset: 68, Istumaannousut: 46, Kyykyt: 84. Kokonaistulos siis 194 ja taulukossa luki tuossa kohtaa ”Työjuhta – alat olla jo tiukassa kunnossa!” 😀 Noh, ihan täysin tyytyväinen en ollut, mutta kunhan olen kunnolla palautunut tuosta tautipaholaisesta niin uudestaan lähtee testiin, NIH! 🙂

Melkein tuossa tuli sitten päivän haastekin tehtyä. Jos ihmettelet mikä ihmeen haaste, niin mm. viime postauksessa siitä tietoa 🙂 Tänään haasteessa oli lankkuvapaa, punnerruksia 35 (done) ja kyykkyjä 100 (vähän jäi siis vielä kyykättävää). Ihanaa kun on saanut edes tuon haasteen mukana hieman tuntumaa taas lihaksiin ja etureisissä aikamoisetkin tuntumat, vaikka ihan ilman painoa on kyykitty 😀 Aamulenkillä tänään myös reippailin. Ja muutama peilikuva oli otettava kunnosta aamusalla, vaikka nyt onkin flunssasta ja naistenvaivoista hieman nesteisyyttä. 😉

WP_005906WP_005905

WP_005908
Haba on tallella 😀

 

WP_005923
Reisipahaset

Vielä siis yskityttää ja tänäänkin päätin vielä jättää salin väliin, mutta loppuviikko ei ole poissuljettu vielä ja huomenna starttaa Hyvinvointicenterillä suolahuonehoitojakso taasen ja se tekee keuhkoille hyvää! Sain mukavan sopparin 10-korttiin tuonne ja tähän tautipahasesta toipumiseen ajattelin siitä heti käyttää viitisen kertaa ainakin, mutta lisää suolahuoneesta voin kirjoitella toisessa postauksessa sitten. Linkistä voi klikata, jos kiinnostus jo heräsi suolahuoneesta 🙂

WP_005913LATERS!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Yllytyshullu kun olen”

  1. Toihan oli hyvä tulos jos alotit vielä miesten punnerruksilla ja teit vatsatkin ilman tukea! 🙂 Varmasti tulee paljon lisää kun teet noiden ohjeiden mukaan. Mullakin kyllä syke nousi ja hiki valui tosi paljon, vaikka vaikutti ihan helpolta hommalta 😀

    • No juu, kyllähän tuo varmasti sykkeen nostaa vaikkei oliskaan flunssatoipilas. Täytyy testi kyllä vielä uusia jossainvaiheessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta