Siirappista menoa

Yltiöromantikko täällä hei! Otsikko tosin viittaa tällä kertaa Fitnesstukulta tilaamiini Walden Farms:n kalorittomiin siirappeihin 😀 Niistä kuitenkin myöhemmin postauksessa, sillä olihan tuossa tuo ystävänpäiväkin. Ollut yleensä tapana käydä miehen kanssa syömässä ystispäivänä ja/tai ostaa Arnoldsin sydänmunkit, mutta eipä tänävuonna. Kuitenkaan ystävänpäivää ei olla tänäkään vuonna sivuutettu. Meikäläinen on kova lahja- ja kortti-ihminen, vaikkei ne tärkeintä ole toisen muistamisessa ja juu, ystävänpäivähän on joka päivä. Ikuisena romantikkona mun mielestä on kauhean kiva kuitenkin tuollainen kalenterissa maininnan saanut ystävänpäivä 🙂

Kovin kummoisesti ei päivää vietetty, mutta oli todella piristävää viikon kotona sairaana makoilun jälkeen, kun pari ystävää tuli viettämään ystävänpäiväiltaa meille. Ajatuksena oli pelailla jotain porukalla, mutta niinhän siinä sitten kävi että miehet katsoi lätkää olohuoneessa ja naiset höpisi kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä keittiössä 😀

WP_005839bMähän sain Rikulta lahjan jo viime viikonloppuna, kun oltiin laivalla. Guessin laukun johon ihastuin ja kun se sopivasti oli ihan tuntuvassa alennuksessakin. Mäkin sitten lahjoin Rikua Puman uusilla collegehousuilla ja värikkäillä sukilla sekä tietysti kortilla. Kun ne yhteiset herkut jäi tämän vuoden ystävänpäivästä niin paketin päälle sujautin vielä tuollaisen ystistikkarin 🙂

WP_005880

WP_005831WP_005833

Muutama korttikin postilaatikkoon sujahti, parit tekstiviestit lenteli ja yksi maratonpuhelu tuli puheltua, nämä lämmitti kovasti mieltä. Myös muutama ihana pieni muistaminen tuli ja täytyy sanoa, että selvästi mun ystävät tuntevat mut <3

WP_005874WP_005877WP_005873

Tänään sitten uskallaudin pienelle aamulenkille ja pyörähdinkin lenkin varrella postissa hakemassa Fitnesstukusta tilaamani paketin 🙂 Sain joululahjaksi Walden Farms:n kaloritonta suklaasiirappia ja se kului loppuun viimeviikolla. Nyt tilaukseen lähti suklaa- ja caramelsiirapit ja kaupanpäälisinä suklaasiirapin tilauksesta sain vielä mansikkasiirapinkin. Nyt ollaan sitten ihan siirapeissa 😀

WP_005844Aamulla laitoin puuron sekaan mansikkasiirappia. Tuoksui jo ihan mansikkahillolta ja kyllä maustakin se mansikka löytyi, mutta ensireaktio maistaessa oli, että ”onpas ainakin makeaa” 😀 Toimi ihan hyvin puuron seassa.

WP_005847Caramellisiirappi pääsi sitten testiin välipalalla rahkan ja marjojen kanssa. Kinuskinen ja hyvä maku sekä myös todella makea.

WP_005870Suklaasiirappia olenkin käyttänyt juuri rahkan ja marjojen kanssa ja täytyy sanoa että tuo suklaa on näiden siirappien makutestin voittaja, ei ihan niin makea kuin nuo toiset maut 😀

WP_005054

Onhan noissa kaikissa hieman keinotekoinen maku ja ei ehkä mene yksyhteen jos haluaa syödä mahdollisimman puhtaasti, mistä minäkin välillä höpisen, mutta onhan noi nyt ainakin dietillä oikein toimivia. Puhtaasta ruokavaliosta sanoisin, ettei senkään nyt aina ihan pilkunviilausta tarvi olla, puolusteluapuolustelua joo… Missään nimessä nämä ei vastaa mansikkahilloa, kunnon kinuski- tai suklaakastiketta, mutta toimivat. Teenkin sekaan olen lorauttanut tuota suklaasiirappia ja kinuskia yksi ystäväni laittaa kahvin sekaan….

Lenkin lisäksi muuta liikuntaa ei vielä, yskä on vielä jäljellä 🙁 Tänään kävin posetreeneissä Marikan kanssa. Vähän on kroppa nesteinen ja viikon makoilun jälkeen jotenkin asennotkin tuntui kauhean jähmeästi menevän, mutta kyllä se siitä… Päivä kerrallaan, kunnon mukaan huilitaan ja liikutaan… 8 viikkoa kisoihin….

WP_005848WP_005849

Huomenna blogi viettääkin sitten 1-vuotis synttäreitä, kannattaa pysyä kuulolla 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta