Blogin uusi koti

Hiphei!

Blogi on siirtynyt nyt uudelle kaudelle niin sanotusti ja bloggerin puolelta tänne FitFashionille.

Kaikille vanhoille ja uusille lukijoille tervetuloa!

Blogini siirtyi bloggerin puolelta tänne viime perjantaina ja maanantaina on virallinen julkaisu. Perjantaina hieman aloin jo tuunailemaan blogin ulkonäköä ja tänään jatkettiin. Ystävälleni/valkulleni Maijulle kiitokset hienosta bannerista! 🙂 Pienen tauon tuunaukseen teki laivaristely, josta kerronkin sitten myöhemmin. Ulkoasu saattaa tässä vielä tulevina päivinä muuttua tai saada joitain lisäyksiä, kunhan pääsen kunnolla tutuksi tämän WordPressin kanssa. Olen kyllä aiemminkin käyttänyt WordPressiä, joten täysin vierasta tämä ei ole.

Vanhoihin postauksiin sain lisättyä videot, ne kun ei siirrossa siirtyneet, mutta muuten vanhat postaukset on tuunailematta. Pahoittelut siis vanhojen postausten teksti- ja kuva-asetteluista. Vanhoja postauksia on kuitenkin nyt vuoden verran takana, joten saas nähdä tuunailenko edes kaikkia postauksia. 

Tosiaan aloitin Outin Fitnesselämä -blogin kirjoittamisen hieman alle vuosi sitten, pian siis vietetään 1-v synttäreitä 😉 Olen myös kirjoittanut toista blogia, Outin Elämästä -blogia osoitteessa outinelamasta.blogspot.fi vuodesta 2011. Nyt tuo blogi on hiljentynyt ja jatkan sinne kirjoittamieni juttujen kirjoittelua nyt tässä blogissa. Pysytään siis jatkossa ihan vain yhdessä blogissa. Vanhat jutut voi kuitenkin käydä lukemassa tuolta, en hävitä niitä mihinkään. Kahden blogin tekstien siirtäminen ei vain järkevällä tavalla onnistunut.

 

Mitä sitten kertoisin?

Jotainhan sitä voisi itsestään kertoa. Olen kolmekymppinen Porilainen elohiiri, täynnä positiivista energiaa 🙂 Töitä teen Porin kaupungilla päivähoidon puolella lastenhoitajana sekä Piukat Paikat -kuntosalilla jumppaohjaajana. Kirjoittajana en odes yritä kirjoittaa kirjakielellä, joten Porin murre varmastikin vilahtelee postauksissani 😉 Kirjoitan myös usein aikamoisella vauhdilla kun kirjoittamaan ryhdyn ja tapanani on saada näppis sauhuamaan 😀

Salitreenailuun olen hurahtanut pikkuhiljaa sen jälkeen kun vuonna 2004 ensimmäisen kerran salille eksyin ja siitä asti onkin tuo Porin piukat Paikat ollut kotisalini. Fitnesslajien pariinkin lopulta eksyin ja vuonna 2008 kilapilin ensimmäisen kerran Body Fitneksessä ja vuonna 2010 toisen kerran. Nyt on tullut taas aika tavoitelle kilpailulavoja ja tähtäimessä onkin tämään kevään Fitness Classic ja sarja edelleen Body Fitness <163 sarja.

Fitness Calssic 2010
Fitness Calssic 2010

Postauksissani on reilu vuoden ajan höpisty myös talonrakentamisesta ja viime jouluks sitä päästiin mieheni Rikun kanssa yhteiseen uuteen kotiin, jota kivilinnaksi kutsun. Vielä on paljon tekemistä, joten varmasti tästäkin projektista saa blogistani lukea.

Paljon olen myös kirjoitellut, aiemmin lähinnä tuon toisen blogin puolella mietteitä ja ajatuksia elämästä sekä positiivisuspläjäyksiä, kaiken muun elämän rinnalla, johon myös tullut kurkistuksia.

Tässäpieni avaus ja blogia seuraamalla tietysti avautuu lisää 🙂

Sama tuttu tyyli jatkuu täällä uudessakin blogissa, so stay tuned!

STOP!

No negative thoughts, comments,

feelings, beliefs, actions, or energies

pass this point.

You are entering a positively energetic day.

Have a powerful, upbeat and productive day!

 

Seuraavassa postauksessani kerronkin sitten viikonlopun kuulumisista, laivareissusta ja influenssan iskemisestä….

Laters!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Blogin uusi koti”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta