Blogi muuttaa 7.2.2104!!!

Nyt se on totta!
Blogi muuttaa FitFashion blogiyhteisön sivuille 
”Suomen suurin urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö!”
Muuttopäivä blogille sovittu ja se on HUOMENNA!
7.2.2014
Blogi siis löytyy jatkossa osoitteesta outinfitness.fitfashion.fi
ja tästä blogista on uudelleenohjaus kyllä tuonne uudelle sivulle. Jos blogini osoite löytyy joltain blogilistaltasi, niin kannattaa muuton jälkeen korjata niin onnistuu seuraaminen kätevästi jatkossakin 🙂
Alkuun blogi voi olla ”sekaisin”, mm. videot puuttuvat alkuun vanhoista postauksista eikä blogi heti löydy fitfashionin listalta. Kunhan saan kaikki omat asetukseni kuntoon uudella sivustolla niin bloggaus jatkuu, siihen asti saa odottaa seuravaa postauskin. Ensiviikon alussa toivon mukaan sitten blogi on ”julkaisukelpoinen” 🙂
Tuttuun tyyliin jatketaan uudessakin osoitteessa 🙂
Myös uusia yhteistyöjuttuja on jo kaavaitu muutaman tahon kanssa, mutta näistä sitten lisää myöhemmin 😉
Huomenna ja sunnuntaina olisi aikaa tuunailla uudessa osoitteessa blogin asetuksia ym. Lauantaina rentoillaan laivalla ja nautitaan vapaasyöntipäivästä! JEE!!! Huomenillalla lähtö ja huominen klaarataan ruokapuolelta vielä dietin sanelemilla sapuskoilla, onneksi buffetista varmastikin löytyy kalaa, kasviksia ja perunaa (ainakin luulis), mutta lauantaina saan sitten nautiskella vapaammin, kuitenkaan vetämättä mitään övereitä 😀 Tällä hetkellä ei oikeastaan ole suuria mielitekoja edes ja mitä eniten odotan syöminkipuolella, on sämpylää 😀 Tästäkin reissusta päivittelen sitten ensiviikolla kuulumisia enemmän.
Tänään sain itseni yllättävän hyvinkin aamuvarhaisella aamulenkille. Kyllä ensin silmät siristi ja askel tuntui hitaalta, mutta kyllä se reippaus sieltä löytyi ja ihan hyvillä energioilla päivää porskutettu eteenpäin vaikka kello herättikin jo viideltä 🙂 Huomenna saa onneksi nukkua vähän pidempään kun otin vapaapäivän huomiselle 🙂
Tuossa pari viikkoa sitten kun kävin Tampereella biksusovituksessa, mistä kirjoittelinkin, shoppasin myös yhden Biancaneven topin. Kävi kuitenin nolosti tuon topin kanssa ja siksi nyt vasta siitä kuvaa ja mainintaa blogissa. Halusin Evolution by Biancaneve topin itselleni ja tätä toppia oli kahdella eri kuvasarjalla. Huolimattomasti siinä sitten vain bikinit mielessä otin topin kuvasrajalla, jossa evoluutuio päättyy luistelijaan… hmmm… No onneksi, Biancanevellä on hyvä palvelu ja sain postitse topin vaihdettua oikeaan ja tällä viikolla se sitten postissa saapui, must tää on kiva!

Pikkuhiljaa taas suunta treenille!
Laters!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta