Kun sitä löytää hyvän urheilutopin niin….

…sen voi hankkia monessa värissä 😉
Eks vaan?
 
Tuo Better Bodies toppi on oikeesti todella hyvä toppi, herkullisista väreistä huolimatta jos toppi ei olisi hyvä niin ei mulla sitä näin montaa olisi 😀 Ja musta topissa on myös tosi kiva leikkaus. Viime postauksessa onkin kuvia musta tuo pinkki toppi päällä jos haluaa kurkkia miltä se päällä näyttää ja monessa muussakin postauksessa aiemmin näkynyt näitä toppeja meitillä. Ties vaikka hommaisin josain kohtaa vielä camokuosillakin 😀
Treenille lähdössä ja enttententten, kumpi shakeri mukaan 😀
Maanantaina alkoi ns. pumppiviikko, eli treenejä lyhyillä palautuksilla. Hyvin on startannut viikko ja takana selkä ja rintatreenit. 
Sunnuntaisen hieronnan ja maanantain selkätreenin jälkeen selkä aukesi hyvin ja näytti…

…ihan kivalta 🙂
Tänään sitten olin jalkahieronnassa. Nukahtaako kukaan muu ikinä hierontaan? 😀 Kauhulla odotin jalkojen hierontaa ja täytyy sanoa että säärten etuosien availu olikin ihan tuskaa!!! Mutta sitten kun siirryttiin takareisiin ja pakaroihin niin meiti torkahteli 😀 Mä oon kyllä aika lahjakas nukkuja noinniinku muuteski ja tänään tota torkahtelua edesauttoi viimeyön turhan vähäiset unet, ehkä joku 6 ja puol tuntia tuli nimittäin koisittua ja se on liian vähän! Huomenaamuna odottaa todella aikainen aamulenkki, 7.30 töihin ja sitä ennen lenkille ja se meinaa sitä että kello herättää 05.00, zzzZZZzzz….. Tänään siis sänkyyn heti kun Jutta ja puolenvuoden superdietit on loppu! 🙂

Blogini facebook-sivuilla kirjoitin eilen mietteen Positiivareiden kalenteristani, tämän viikon miete…
”Se joka säilyttää kykynsä nähdä kauneutta,
ei koskaan vanhene.”
-Franz Kafka-
Hyvin sanottu ja miete toi taas mieleeni Prahan matkan kesältä 2011. Rakastuin kyllä tuohon kaupunkiin ja voin todellakin suositella kaupunkilomakohteeksi Prahaa. Hotellit ja ruoka on halpaa ja kaupunki on itsessään jo museo. Jokaisessa kadunkulmassa riittää katseltavaa ja elämäntahti vaikuttaa rennolta ja rauhalliselta. Pieniä ihania kuppiloita ja ravintoloita….. Ja olipa siellä Franz Kafka kahvila ja museokin eli kyllä tässä joku aasinsilta oli 🙂 Kafkahan on kotoisin Prahasta ja siellä elänyt.

Kävimme Prahassa myös eräässä toisessa museossa ja sieltä matkamuistona yksi teemuki, joka on usein käytössä ja tuosta museosta voisi hakea lisääkin noita samantyylisiä mukeja eli hyvä syy olisi matkata Prahaan ;D

 Prahan kattojen yllä….. <3
Remember.
Get enough sleep and dreams!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta