Me so hungry!

Nyt täytyy kyllä sanoa, että nälkä on vaivannut…
 ….mutta kun on ollut ihan oikeesti nälkä!:P

Mutta kisa nälkä on myös ja nälkä kasvaa syödessä! Dietin eteneminen pitää yllä ja tuo lisää motivaatiota. Eilen olin salilla rintatreenillä ja vaikka nälkä vaivannutkin, niin energiaa silti piisannut ja eilenkin treeni meni todella hyvin. Jokaisessa rintatreenin liikkessä tuli paremmat sarjat kuin aiemmin! Ihan mukavaa että dietin tässäkin vaiheessa vielä treenissä tulee kehitystä ja energiaa ja hyvää oloa piisaa. Onhan niitä väsymisen hetkiäkin, eilenkin itseasiassa, kun pääsin töistä kotiin ja oli hirmuinen nälkä eikä oikein heti voinut alkaa syömään vaan piti odotella vielä ”ruoka-aikaa” 😛 Siinä sitten sohvalle jumitin hetkeksi ja kun kerran siihen oli mahdollisuus, mutta sitten kun ruokaa sai koneeseen niin johan taas lähti! 🙂 Rintatreenin lisäksi ohjailin eilen pumppitunnin ja sit vähän peilikuvailua ja jalkojahan tässä yritin zoomailla 😛

 

Ensimmäiset kauhu-unetkin nähty…. Tähän mennessä vain positiivisia unia kisoista, mutta tällä viikolla näin unen jossa olin kisalavalla ja jalat olivat sen näköiset kun ne nyt ovat, not good! Noista jaloista on tullut mulle nyt joku paineenkohde tai jotain…. Onhan ne jo huimasti kiristyneet ja kiristyvät kyllä varmasti vielä lisää 😀
Tänään olin töiden jälkeen SPA-sukkulassa rentoutumassa tuolla Hyvinvointicenterillä, taisinpa vähän torkahtaakin. Sukkuloinnin jälkeen taas vähän peilikuvailua kunnosta.

Aamulenkkine jälkeisestä teenjuonnista on tullut tapa, vähän lämmikettä 🙂
Ja tänään olin viikon ekalla aamulenkillä, neljä jäljellä.

Mä oon myös aika täpinöissä yhdestä jutusta, josta kuitenkin vielä pysyn ihan tyst 😉

Laters!

 

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Me so hungry!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta