Huulikiiltoa ja treeniä….

Tässä postauksessa siis vähän muutakin kuin treeniä, nimittäin kosmetiikkaa. Kävin tänään Sokoksella ja piti mennä ihan ostamaan meikinpoistoainetta ja sheivaus geeliä, mutta siinä sitten katsellessa tuli mieleen muitakin tarpeita ja ihan oikeasti siis tarpeita, yhtä ostosta lukuunottamatta 😛 Kosmetiikan suhteen en ole kovin merkkiuskollinen, mielelläni kokeilen uusia tuotteita ja vaihtelen välillä.
Näitä siis lähdin ostamaan…
Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaine toimii oikeasti hyvin, mikäli vedenkestävää meikkiä käyttää ja mulla ripsari aina vedenkestävää onkin. Mukavan edullinen tuote myös ja tämän tilalla en ole kyllä muuta kokeillutkaan aikoihin 🙂
Aurinkopuuterin muistin olevan vähissä ja oikeastaan olen vähän pakolla tuota käyttänyt minkä viimeksi ostin, mielestäni se on ollut hieman liian vaalea. Meikkivoiteita tai muita puutereita en oikeastaan edes käytä. Ja myyjä antoikin kivan yllärin, Rimmel tuotteen ostaja sai Rimmelin meikkipussukan ja meitin vanha meikkipussukka onkin jo aika kulahtanut 🙂 Ja sain itseasiassa viimeisen. 
Tulipa mieleen myös että hiuksiin jätetttävä, hiuksia selvittävä hoitosuihkekin on ihan lopussa, joten sitäkin sitten tarttui mukaan. Hiustenhoitotuotteita jonkinverran vaihtelen, mutta tähän tuotteeseen olen niin tykästynyt, hyvä hinta-laatusuhde ja ihana vadelmatuoksu, harmi etten saa tähän tuoksunäytettä 😀

Sitten silmät osui huulikiiltohyllyyn, o-ou…. Tuli yht´äkkiä tarve huulikiillolle, oli niin herkullisia värejä 😛 En aikoihin ole oikeasti ostanut huulikiiltoa tai -punaa, aina melkeinpä sama väri huulissa jos jotain laitan (kaksi eri väristä löytynyt viime aikoina hyllystä), mutta nyt on uusi, kiva ”arkikiilto” 😀
Niin siis mikä loppujenlopuksi ei ollut tarveostos? 😀

Oho!
Salilla odotti dermosil tilaukseni ja sielläkin oli yks huulikiilto, mutta tosin aivan eri sävyinen ja tämän olinkin ajatellut juhlakäyttöön 😉
ja oli siellä ehkä muutakin 😉
Tänään myös korkkasin uuden treeniviikon selkätreenillä. Kovaa treeniä, pyramidisrajoilla ja vähän pidemmillä palautuksilla. Hyvin uppos treeni selkälihoille ja treenin päätteeksi ohjailin vielä pacetunnin.

Vedenjuontia on tarvinnut viimeaikoina lisäillä reilusti ja myös chlorellaa olen sillointällöin kiskonut, vatsa vaatinut…. Joskus chlorellan olen sekoitellut vihersmoothien sekaan, josta sen makua ei edes huomaa, mutta nyt dietti ei salli samanlaisen smoothien tekoa, joten kiskon sen pelkän veden kanssa. Hyvä smoothie vaatisi minusta banaania sekaan ja se ei nyt käy päinsä, vaikka yhden banskun päivässä vedänkin välipalalla.
Tänään on ollut tosihyvät energiat ja virtaa piisannut! Viikko siis startannut oikein hyvin 🙂 Mites muilla on viikko lähtenyt käyntiin?
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta