Biksujen suunnittelua ja shoppailua Tampereella nääs

Lauantaina tehtiin reissu ystävän /  team kaverin kanssa Tampereelle. Kummallakin oli sovittuna aika Biancanevelle kisabikineiden mallipalaveriin ja ehdittiin siinä käydä vähän shoppailemassakin Body Actionilla ja Gazozilla 🙂 Biksuista en vielä halua suuremmin kertoa, pidetään yllärinä millaiset tulee 😉 Kangas on nyt valittu ja kiviäkin hypistelty, mallia myös sovitettu. Ensimmäisessä mallipalaverissa siis sovitettiin myös bikinimallia, mikä istuisi parhaiten omaan kroppaan ja mitä muokkauksia malliin tarvii kunkin kohdalla tehdä. Malli siis löytyi ja siihen katsottiin jotain pikkumuutoksia jo. Seuraavan kerran sitten sovittelemaan omasta kankaasta tehtyä mallia maaliskuussa, sitten luvassa vähän kuviakin reissusta 🙂 Tuolloin järkkäänkin teille biksujen väri veikkauksen/arvonnan ja helmikuussa blogi viettää 1-v synttäreitä, joten ehkäpä silloinkin jotain arvonnantynkää, joten stay in hood!

Käytiin tosiaan myös Body Actionin ja Gazozin liikkeissä, Body Actionilta en ostanut tälläkertaa mitään, mutta Gazozilta sitten tarttui mukaan yksi paita ja hiuspanta. Paljon muutakin tuli hypisteltyä, mutta josko seuraavalla Tampereen reissulla…. 😉 Gazozilla oli todella hyvä asiakaspalvelu, heti oltiin palvelemassa asiakasta, muttei kuitenkaan tyrkkyä toimintaa 🙂 Gazoz ei sponssaa minua, ei haittais vaikka sponssaiskin 😉 mutta hyvästä palvelusta tulee hyvälle mielelle, joten kehut paikallaan. Myös positiivista tuon paidan suhteen on, että kerrankin pienikokoisessa paidassa on kunnon hihat 😀 ja paita on siis Gazozin omaa mallistoa!

Perhosen siipien lisäksi teksti ”La Extra ordinaria” sai mut ostamaan tän paidan 🙂
Viikonloppuna olen käynytkin kumpanakin aamuna aamulenkillä. Lauantain vaa´an lukeman mukaan paino ei näyttänyt ihan optimaaliselta, joten viestittelin valkun kanssa ja sovittiin että otetaan nyt se viideskin aamulenkki viikkoon kolmen vartin mittaisena. Tänään nyt vaa´an lukema oli jo parempi, mutta viides aamulenkki tuli silti lisättyä. Dietti on nyt ihan aikataulussa ja pyritään pitämäänkin! Josko nyt näillä viimeaikaisilla muutoksilla taas päästäisiin jonninaikaa eteenpäin. Elättelen tässä myös toiveita vielä yhdestä ”vapaasyönti” päivästä, kun olen menossa risteilylle….. Let´s see! Kuitenkin pääasia on paras mahdollinen kisakunto!

Ihanasti vähän lämpimämpi aamulenkeillä 🙂

Aamumasukuvia
Lauantai…
Sunnuntai ja tukka räjähtänyt 😛

Tänään oli sitten olkapäiden hermottelutreeniä ja jumppaohjausta. Sunnuntaiseen tapaan taas vähän poseharjoittelua. 

Kyllä kun joka viikko noita asentoja veivaa ja kuvaa niin näkee muutoksen, muuten kun oma silmä on niin sokea… Kuvista näkee myös hyvin sen mitä olisi asennoissa korjattavaa. Vaikkakaan toi mun Lumian kamera ei ole kovin hyvä ja tarkka ja valotukset on usein ihan persiilleen eikä saa aina kuvaan tallennettua sitä näkymää mitä haluaisi….

Niiaus 😀
Kävelyä…
Takareisi nähty 😀

Tadaa! 😀
Kiitokset Nooralle kuvailuista jälleen! 🙂
Ensi viikkoon!
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Biksujen suunnittelua ja shoppailua Tampereella nääs”

  1. Hei aurinkoinen Outi 🙂 ! Olen seurannut jo kauan blogiasi ja en ole löytänyt tietoa lainkaan siitä, että vedätkö lainkaan (onko sulta mahdollista ostaa) pt-ohjauksia? Salitreenit kaipaisi kipeästi kunnon piiskaamista 😀

    • No heippa! 🙂
      Minulla valitettavasti ei ole pt-koulutusta (ainakaan vielä). Se kyllä kovasti kiinnostaisi ja siitä varmasti tykkäisinkin… Mun jumppatunneille kyllä voi tulla piiskattavaksi 😀 Ja pystyn kyllä suosittelemaan meidän teamin/salin pt:tä, ovat loistotyyppejä ja omaavat hyvän ammattitaidon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta