Reisitärinääääää….

Tällä viikolla tuli poikkeuksellisesti treenattua jalat jo arkena, torstaina lauantain sijasta. Huomenna, lauantaina on treenitön päivä ja aivan jotain muuta ohjelmaa, josta varmasti saa viikonlopun aikana blogistani lukea, joten stay in hood! 😉
Jalkatreenille suunta 🙂
Jalkoja kun hermoittelin niin kyllä tärisi reidet! Reiskat tärräs silloinkin kun pidin sarjataukoa 😀 Fitballilla kun takareisiä rullasin ja jäin lattialla makaamaan jalat pallon päällä niin tärinä kävi. Saman huomasin kun tein reidenojennusta. Hyvin otti siis osumaa ja pikkuhiljaa alkaa enemmän ja enemmän lihakset piirtyä jalkojen rasvakerrosten alta esiin, mutta piru kun oon kärsimätön 😀

Edelleen kylmyys vaan jatkuu ja me kun asutaan vielä Porin arktisella alueella 😛 Aamulenkeillä on kuitenkin käyty ja niitä tällä viikolla kolme tehtynä, yksi vielä edessä…

Löysin itseni ikkunasta ja tuli pakottava tarve näpsästä kuva

Tänään oltiin taas lämmittelemässä ja huoltamassa kehoa lämpöjoogassa 
Porin Hyvinvointicenterillä
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Reisitärinääääää….”

  1. Kärsivällisyys ei oo kyllä munkaan parhaita puolia 😀 Aina sitä vaan odottaa, että voisko se habandeerus ja reidet jo pikku hiljaa näkyä. Sitten kun oot näkevinäs jostain kohtaa jotain ja käyt hakeen kameran niin eihän sitä millään saa ikuistettuu samalla tavalla ku omat silmät näki aiemmin.. 😀

    • Kamera on kyllä tosi huono tallentamaan välillä sitä näkymää minkä itse on juuri nähnyt peilistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta