Hermotellen

Treenien osalta tämä viikko onkin hermottelutreeniä, pienet painot, mutta isot tuntumat ja tärinät! Hyvät tuntumat olenkin saanut ja hermottelutoistojen perään olenkin sarjat jatkanut vielä perustoistoilla niin pitkälle kun menee. Hermottelutoistot kun teen hi-taas-ti ja huomattavasti pienemmällä liikeradalla, mutta sitä on nyt vaikea täysin selittää miten nuo toistot teen enkä edes yritä 😛 Systeemi on Pauliina Talukselta opittu viime kesänä kun salillamme kävi pitämässä leiriä teamillemme 🙂 Nämä hermottelutreenit on kyllä tuoneet treeniin uutta potkua!

Tällä viikolla on kolme salitreeniä tehtynä ja yksi aamulenkki. Ihanaa kun ei tarvi joka aamu rampata aamulenkillä ja arkena pystyy valkkaamaan nuo aamut aamulenkeille jolloin menen edes vähän myöhempää töihin. Tällä hetkellä kun työt alkaa pääsääntöisestu joko 7.30 tai 8.15.
Pakkasta riittää…
 Ohjauksia ollut myös alkuviikossa, maanantaina pacetunnin ohjaus ja tiistaina pumppitunninohjaus

Nyt on linnouttauduttu sohvalle viltin alle ja hörpitty jo teetä. Viime aikoina on paljon katsastettu Breaking bad sarjaa ja tänäänkin yksi jakso, mutta nyt starttaa Jutta ja puolen vuoden superdietit, viimeistellään tässä postaus samalla 🙂 Kuka muu telkkarin ääressä kyseistä ohjelmaa seuraten?
Uus Bodykin ilmesty 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta