Hyvästi tuoremehu…

Maanantaina valkun kanssa nähtiin tosiaan ja valkku katsoi mistä ruoan osalta nipistellään. Kirjoittelin että kalorit on olleet nafti 2000 tähän asti, mutta voi olla että jopa inan ylikin, mutta suurinpiirtein tuossa lukemassa. Nyt laskettiin n. 1800 kaloriin ja katsotaan mitä tällä viikolla tapahtuu… Aerobisiin ei juurikaan koskettu, lauantain aamulenkki pidennettiin tunnin mittaiseksi, muut viikon kolme aamulenkkiä pysyvät 45 minuutin pituisina. Viikonloppuna edessä sitten taas totuudenhetki vaa´alla.
On ollut aika luksusta tuo aamuinen tuoremehulasillinen, mutta nyt se on poissa 😛 Mä en juo kahvia, teetä kyllä, mutta ei tule aamupalalla sitäkään juuri keitettyä. Tee harvoin myös meitillä on kofeiinipitoista ja sen juominen painottuu työpäivän taukoihin ja iltaan. Tuoremehulla on lähtenyt mun päivä käyntiin, ihanan raikas aamujuoma…. Vähennyksiä tuli siis aamupalaan, lounaaseen ja päivälliseen. Vähennykset lähinnä hiilareista, mutta ina protsujakin laskettiin. Eilen tein vasta muutokset aamupalaan, koska oli jo ruuat valmiina, mutta tänään sitten kaikilla uusilla muutoksilla ja kyllä tässä vähän on vatsa välillä kurissut…

Tämä viikko kevyitä treenejä…. Ei niistä siis kauheasti sanottavaa 😛
Ihanaa kun aurinko on alkanut näkymään, kummasti siitä saa energiaa! Mutta tuo kylmyys… En ole tipantippaa talvi-ihminen ja muutenkin olen aikamoinen vilukissa…. Täytyy vain pukea tarpeeksi päälle, lenkeillä kun on liikkeessä tarkenee kyllä kunhan on sitä vaatetta tarpeeksi, kasvoissa voi tosin vähän tuntua viluiselta. Tuolla päiväkodin pihassa tulee sitten herkemmin kylmä :/ Onneksi mennään kevättä kohden! <3
Aamulenkeillä vielä pimeää

Maanantaina -16, vielä irtos hymyä 😀
Tiistaina -21, kamerakin huurussa, onneksi oli vaatetta tarpeeksi!
Uusi tapa koristella ripset, jäähileet 😀
Muistakaa pukea tarpeeksi, ei niin väliä miltä näyttää kunhan on lämmin! Eikä kukaan hei näe niitä sun pitkiäkalsonkejas ja villahousujas tuolla ulkona kuiteskaan 😀
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Hyvästi tuoremehu…”

  1. No nyt mun alkoi tekemään mieli tuoremehua… 😀

    Vähän sä oot reipas, aamullakin jaksat lenkkeillä. Nimimerkillä: Mä VIHAAN lenkkeilyä!

    • Tuoremehu on kyllä niin hyvää!!! Nyt on ollut sitä vähän ikävä…

      Ja hei, en mäkään tällä hetkellä kyllä heräis tonne jäätävään pakkaseen lenkille arkisin tuntia aikaisemmin kun muuten tarvis jos ei olis ns. pakko 😀 Uni maittais tällä hetkellä paremmin kyllä 😀 Mä kyllä tykkään lenkkeilystä ja aamulenkitkin on kivan virkistäviä, kunhan energiat ja unet on riittävät 🙂 mutta juoksemassa mua ei nää 😛 Mutta en valita, tavoite verkkokalvoilla kömmin sängystä ja lähden pakkaseenkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta