PS. Vaaka ei ole ystäväni

Viikonloppuna treenailtu kunnolla ja vähän juhlittukin 🙂 Treenit on kyllä menneet hyvin! Joulukuun alussa kun olin kipeä ja vedin useamman kevyen viikon kun salille takaisin pääsin, tuntui kovat treenipainot kaukaisilta, mutta samoissa painoissa taas mennään ja kehitystäkin tuntuu dietistä huolimatta tulevan! 🙂 Ainakin treenipainoja pystyy nostamaan 🙂
Lauantainen jalkatreeni osu ja uppos 😀
Vähän tukea pystyssä pysymiseen 😀
Lauantai-iltana oltiin sitten 50-vuotis juhlissa ja sai laittautua. Meidän salin ihana Kata laittoi mun hiukset! Kiitos siitä <3 ja oli ihana laittautua 🙂
Mekko ja vyö ostettu Vilasta
Katalle kiitos kiharoista 🙂

Kynnetkin oli mätsätty mekkoon, kiitos Jutta jälleen ihanista kynsistä!

Mä ja mun miäs <3
Tänään sitten tutut sunnuntaiset kuviot, olkapäätreeni ja kurvitunnin ohjaus. Olkapäätkin sai hyvän pumpin treenissä ja jumppasali oli taas ihan täpötäys ja hiki virtasi 🙂
Jumpalle menossa
Treenin ja jumppailujen jälkeen vähän asentojen rullailua…

PS.
Totuuden hetki koitti viikonloppuna ja ei, vaaka ei ole meitin ystävä valitettavasti. Alkuvuosi hurahti lupaavasti käyntiin. Joulun yhden vapaasyönnin tuomat muutamat sadat grammat lähtivät ja painokin inan tipahti, mutta siihen se sitten jäi….. Huoh…. Noh, huomenna valkulta kuulen miten jatketaan, oma toive on että kaloreista pois mielummin kuin aerobista lisää, jos vain toista asiaa muutetaan. Tiettyhän saattaa tulla kumpaankin muutosta. No melkoisen hyvillä kaloreilla tässä on vielä mentykin, nafti 2000 ja selvähän se on ettei se paino laske ja rasva tirise loputtomiin ilman että välillä tehdään muutoksia. Joten eiköhän se siitä kun potkitaan vähän lisää vauhtia ja rasvanpolttajatkin kun nyt on otettu käyttöön.
 I will stay positive! 🙂
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta