Burning fat!

Täällä tämä rasvantiristely jatkuu ja viikonloppuna totuuden hetki taas edessä kun vaa’alle noustaan. Peilistä kun katson, mietin että vois sitä olla jo kireämmässäkin kunnossa. Nyt on monet alkaneet huomata dietin ja kyselemään että mitäs mitäs ja näkyyhän se jo. Masu näyttää toki hyvältä, mutta suurin rasvamäärä meitillä onkin tuolla jalka- /takalistopuolella ja vähän malttamattomanakin odottelen mitä sieltä reiskoista paljastuu 😀 Nää on näitä diettifiiliksiä, mitä tulee kun h-hetki lähestyy, ainahan mut on kuitenkin kuntoon saatu ja niin saadaan nytkin ja vielä kireämpään kuin ennen! 🙂 Rasvanpolttajat otin käyttöön tällä viikolla tehostamaan diettiä. Muistakaa kuitenkin kaikki rasvantiristelijät että rasvanpolttajat kannattaa jättää sinne kaupan hyllylle jos perusta ravinnossa ja liikunnassa ei ole kunnossa!

Mitä näistä jaloista paljastuu…?
 
Ja vähän lisää peiliposettelua…
 
 
Tällä viikolla on sitten treenailtu kovaakin kovempia treenejä, pitkillä sarjoilla pudotustekniikkaa käyttäen. Viikonlopulle vielä kaksi treeniä jäljellä, yksi aamuaerobinen ja jumppaohjaus. Huomenna olisi myös juhlat tiedossa ja kiva päästä oikein pukeutumaan, 50-vuotisjuhliin suunta 🙂
Pakolliset habaposet tämänpäiväiseltä käsitreeniltä 😀
 
Okei, tää on ojentajaposeyritys 😀
 
Tän tahtiin sitten sujui tänään hyvin treenin jälkeinen aerobinen!
Tän avulla sai sykkeet tarpeeks ylös 😀
 
 
 
VIIKONLOPPUJA!
 
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta