2013 / 2014 vuodenvaihteessa…

 
 
 
 
Vuoden vaihteessa on hyvä vähän summata mennyttä vuotta ja suunnata katsetta tulevaan!
Blogimaailmakin on täyttynyt näistä postauksista ja nyt minäkin annan osani tähän tulvaan 😀
Tässä blogissa kuitenkin katsausta lähinnä blogin teeman mukaan, mutta kurkkimassa kannattaa käydä myös vuosikatsausta Outin elämästä, täältä. Siellä on vuosikatsausta ja kuvakollaasia 🙂
Pitäisiköhän nämä blogit jotenkin yhdistää? Toisaalta olen tykännyt nämä pitää hieman erillisinä ja en tiedä miten nämä näppärästi saisin enää yhdisteltyä… Mennään näin ainakin kevään kisoihin 🙂
 
Vuosi sitten tein päätöksen lähteä bodyfitness kisalavoille kolmatta kertaa. Tavoite laitettiin 2014 kevääseen ja kun tämä päätös oli tehty, suuntasin kaiken energian treeneissä kohti tätä tavoitetta. Ylimääräiset jumppailut sai jäädä ja liikunnan puolella salitreenien oheen jäi lopulta ainoastaan omat ohjaukset. Treeniohjelmat mukailivat tavoitettani ja ruokavaliokin hiottiin optimiin ja niin korkeisiin kaloreihin, mitä kroppa sieti ilman painon nousua. Toki ennen lokakuussa alkanutta diettiä ruokapuolella oli varaa sillontällöin rentoilla ja vinetteoakin joskus nauttia, mutta kun pohja on kunnossa pystyy joskus ns. rentoilemaankin 🙂 Dietti on sitten oma juttunsa. 
 
HELMIKUUN PÄÄTTÄVÄISYYTTÄ
helmikuulta, blogin alkuajoilta  
 
Paino pysyi vuoden aikana melko samoissa, mutta kehonkoostumus muuttui. Kroppa on muokkaantunut ja lihastakin tullut lisää. Toki dietin alettua paino on laskenut. Lokakuun alusta 6 kiloa! Treenejä en ole jättänyt väliin verukkeilla, ei jaksa, ei ehdi… Treeniin on löydetty aika, no excuses! Sairastamiset on olleet eri juttu ja silloin pitääkin osata himmata ja ottaa huomioon myös toipuminen, eli ei heti sairastelun jälkeen kovien rautojen pariin. Myös muutto pakotti pitämään pienen tauon. Treenit on tehty valmentajan ohjeiden mukaan ja treenissä mukana aina ajatus siitä omasta tavoitteesta ja sitä ajatellen toteutettu treenit! Vuonna 2013 sain enemmän kehitystä aikaan kuin yhtenäkään aiempana vuonna!
 
Voinkin sanoa, että tämä on ollut 
elämäni paras treenivuosi!
 
Paras treenivuosi on syntynyt ehkä juuri siksi, että olen panostanut enemmän kuin koskaan aiemmin liikunnan puolella, siihen yhteen juttuun. Tämä on vaatinut päättäiväisyyttä, determination! Vaikka ennenkin olen tavoitellut kisakuntoa ja kilpaillut, niin nyt on vielä jokin muuttunut, ehkä vahvistunut käsitys entisestään, mitä tämä vaatii ja aiempaa kovemmat tavoitteet…
 
Lihasmassaa lisää ja kropan muokkaus kohti parempaa bf-fysiikkaa on ollut tavoitteena. Treeneissä yksi tärkeä osa-alue jota on pyritty kehittämään jopa extratreeneilläkin, on ollut selkä. Nyt loppuvuodesta kun olen katsonut kuvia ja videoita tämän hetkisestä selästäni, olen ollut aivan ällikällä lyöty. Se tosiaan on kehittynyt!
 
Vuoden viimeisestä treenistä vähän videomatskua
ja mikäpä muukaan lihasryhmä kuin se selkä 😉
 
 
 
Treenivideot on oikein hyviä joskus ottaa, tämänkin videon jälkeen, keskityin seuraavassa sarjassa siihen, etten päästä tankoa palautusvaiheessa noin ylös 🙂
 
Mun mielestä toisten selkätreenejä on kiva katsella silloin kun sieltä näkyy miten muskulat liikkuu, että sori vaan kanssatreenaajat jos jään joskus leuanvetojanne tms. tuijottamaan 😀
 
Postauksen ekassa omakuvassani näkyykin, miten toinen olkapää on alempana kuin toinen. Tuolloin tuo ei vaivannut muutakuin posejen suhteen, selässä huomasin myös ongelmaa kun posetin ja keväällä alkoi vaivaamaan myös niin että ”ongelma” puoli jumitteli eikä jaksanut samaan malliin kuin toinen. Ongelmasta menin sitten fyssärille ja tuo on saatu kuntoon. Ei enää roikkuvia olkapäitä ja lapaluita 🙂
 
Mitkä ovat nyt tavoitteeni?
Kevään 2014 Fitness Classicia kohtihan tässä mennään. Sen suhteen ei mikään ole muuttunut!
 
Kisojen suhteen tavoitteet:
 
Ykköstavoite on olla tietysti parempi kun edellisellä kerralla vuonna 2010. Tuolloin sarjassani oli 12 kilpailijaa ja itse sain sitten sen viimeisen sijan. Kuitenkin olin tuolloinkin tyytyväinen, koska kuntoni oli parempi kuin ensimmäisissä kisoissani vuonna 2008. Mielessäni kuitenkin toivoin että olisin 10 joukossa. Tuollon oli kolme kierrosta, musta biksu kierros joska oli ns. fysiikkakierros, uikkarikierros ja 6 parhaan finaalikierros.. Mieltä lämmitti, että yksi tuomari näki minut kummallakin kahdella kierroksella sijalla 9, loput sitten kuitenkin sijalla 11 tai 12. Ekan kierroksen perusteella olin vielä sijalla 11, mutta uikkarikierros pudotti meitin sijalle 12, ei ollut vaan selkää mitä levittää ja sitä vähääkään en saanut kunnolla auki, vaikka asennot olivatkin ensimmäisistä kisoista parantuneet. Varsinkin etuasennossa siipiä ei vain ollut. Joten asennot! Ne sujuu jo nyt huomattavasti paremmin, mutta liikaa niitä ei voi harjoitella. Esiintyminen muuten minulle ei ole hankala juttu, pidän siitä ja se tulee luonnostaan, hymyt ja keimailut 😉
 
 
2008
 
2010
 
Kakkostavoite on vetää upea t-kävely ja t-kävelynhän vetää vain finalistit, 6 parasta 😉 Tästä tavoitteesta ei muuta sanottavaa 😀
 
Kohti tavoitetta!
 
Siinähän sitä tavoitetta, jota kohden mennään! Mitä sitten fitness classicin jälkeen? Treenit jatkuvat ja paino saa nosuta normilukemiin maltillisesti, eikä mitään bulkkeja. Katsotaan nyt tämä kevään kisa ja katsellaan sitten kisojen jälkeen, että mitä sitten… Ajatukset nyt tällä rintamalla lyödään tuohon kevääseen, niinkuin on kyllä jo tehtykin, jatkoa ehtii sitten miettiä 🙂 Kehon ja mielen hyvinvoinnista huolenpito pysyy edelleen tärkeänä asiana!
 
Viime vuosi toi muussakin elämässä minulle paljon! Aikaa todellakin vein talonrakentaminen ja vieläkään ei ole valmista, mutta vuosi toi silti meille uuden kodin <3 jossa nyt asumme. Omassa, itse suunnitellussa ja itse tehdyssä kodissa oman rakkaan kanssa <3 Kesällä vietettiin 3-vuotishääpäivää ja elokuussa tuli 10 vuotta siitä kun tapasimme….
 
Kesää 2013
 
Mutta tosiaan aika on ollut kortilla ja se on näkynyt sosiaalisen elämän puolella. Tykkään tavata ystäviä ja käydä kahviloissa, mutta viime vuonna siihen ei vain ollut niin paljon aikaa. Kuitenkaan en olisi luopunut unelmasta omasta talostammekaan. Osaa ystävistä on nähnyt salilla, mut´ta eihän mun kaikki ystävät siellä käy 😀 Treenit on myös ollut juttu, mistä en ole olllut valmis tinkimään,muuten on kyllämenemisiä ja tekemisiä priorisoitu. Tosiystävyys kuitenkin kestää, vaikkei kunnolla ehtisi hetkeen nähdä ja yhteyttä voi pitää muutenkin, vaikkeikaan mikään korvaa yhdessä vietettyä aikaa <3 Kuitenkin kiireen keskellä on uusia tuttavuuksia tullut ja kaksi ihanaa ystävyyttäkin tullut, Marika ja Anniina <3
 
 
Menetyksiä ja suuria suruja en ole viime vuoden aikana kokenut. Kiireen keskellä ihania hetkiä ja miehen kanssa otettu muutama aikalisäkin yhdessä raksalta ja ”lomailtu” kiireen keskellä. Syksyllä viettettiin myös yhteiset 30-v juhlat, jossa oli paikalla paljon ihania ystäviä! <3
 
30-v juhlat ysäristaililla 😉
 
Pauliina Talus vieraili salillamme kesäkuussa pitämässä Teamillemme luentopäivää 🙂

 

Dietistä huolimatta vuodenvaihdetta juhlittiin tottakai. Olimme ensin yksillä 15-v synttäreillä ja illalla suunta ystispariskunnan luokse, jossa otettiin uusi vuosi vastaan ja kotiuduttiin vasta yöllä. Tänään tuli nukuttua pitkään ja herättyä startattiin vuotta aamulenkillä 🙂 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nyt suunta tulevaan!
 
HYVÄÄ VUOTTA 2014 KAIKILLE!
NAUTTIKAA, HAAVEILKAA, ELÄKÄÄ!
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “2013 / 2014 vuodenvaihteessa…”

    • Kiitos! 🙂 Ite en osais moisia meikkejä loihtia, mutta hyvä meikkaaja(kin)ystävä löytyy, joka loihti kisameikin meitille. Ite kun osaa just perusripsarit laittaa ja jonkinmoisen rajauksen tyyppisenkin suttauksen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta