It´s hard out here for a ……. ;)

Tänään sain vihdoin startattua uuden pumppituntiohjelman. Aamulla olin ohjaamassa pumppia. Kiva kun saa taas lomalla ohjailla ja treenailla aamuisin, noh, mutta pian loma on lusittu ja arki jo kolkuttelee ovella. Ensiviikolla starttaakin sitten Piukkojen Paikkojen kevätlukkari
Klikkaamalla kuvaa isommaksi
Itse ohjailen maanantaisin 19.30 pace 60´:n, tiistaisin 19.30 pumpin ja sunnuntaisin 12.30 Kiinteät Kurvit. 🙂 Teretulemasta jumppailemaan ja saleilemaan! Tammikuisin salit usein täyttyvät, sen huomaa selkeästi ja jossainvaiheessa alkaa taas sitten jo tasaantumaan väkimäärä. Kaikki haluaa kovalla innolla aloittaa ”kunnon” uuden vuoden ja hyvähän se on, mutta sanoisin yhden sanan vinkkinä, RAUHA! Ei kannata lähteä heti hosumaan joka päivä montaa tuntia putkeen, tähän kun jossain kohtaa väsyy kun yht´äkkiä pistää huhkien niin paljon kuin kello antaa myöden ja kun väsähtää voi innostus lopahtaa… Ei siis hypätä pumppiin, perään zumbaan ja siihen perään vähän vielä crossaria, sillä tämä on aika usein tuhoontuomittua ja syys iihen miksi tammikuun alkuhöökän jälkeen saleilla tasaantuu. Kannattaa siis aloittaa rauhassa ja omaa kroppaa sekä mieltä kuunnellen 🙂
Tässäpä myös hyvä vinkki alkuvuoteen, tehostartilla alkuun!
Tehostartti ryhmissä on saatu hyviä tuloksia aikaan ja hyvä startti 🙂
Tänään team-ystiksen, Marikan kanssa rullailtiin pumppitunnin jälkeen vähän poseja. Marikaan olenkin tänävuonna paremmin tutustunut ja ollaan ystävystytty <3
 
 
 
 

Uuden pumppiohjelmani lempparibiisini taitaa olla sitten tämä 😉
 
 
Ja vielä muistilappuna ensivuodelle 🙂
 
 
  IHANAA VUODENVAIHDETTA KAIKILLE!!!
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta