Toes to Bar!

 
Viime vuonna kävin crossfit circuit -tunneilla, jotka eivät siis ole varsinaista crossfittiä, mutta joista tykkäsin kovasti. Toes to bar oli yksi liike, mitä aika usein tehtiin ja silloin tällöin olen vieläkin sitä saattanut joskus tehdä. Tänään tuli sitten kuvailtua meikäläisen räpeltäminen ja räpeltämistähän tuo vähän oli 😛 Mutta kaksi sain nyt tehtyä putkeen, en välttämättä ihan siisteimmin, mutta kuitenkin 😀 Tällä viikolla ollut kuitenkin aika kovaa vatsarääkkiä ja tovi siitä kun viimeksi olen tuota kokeillut, joten olin ihan tyytyväinen tuohon kahteen toistoon 😀
 
 
 
Eilen oli jalkarääkkipäivä ja koivet kiittävät kyllä tänään, etenkin tuo perberi osasto 😛
 
 
Jalkatreenin isot liikkeet, kyykky ja prässi kulkivat hieman nihkeästi, mutta muuten etureiskojen ja takareiskojen eristävät liikket sujuivat hyvin! Tänään sitten oli vuorossa olkapäätreeni ja sen päälle vielä Kiinteät Kurvit -tunnin ohjaus. Nythän on vasta eka kova viikko sairastelun jälkeen, joten ei se ihme että osa liikkeistä kulkee nihkeästi…
 
 
 
 
Eilen oli ystäviä kyläilemässä, pidettiin pariskuntaleffailtaa 😀 Siitä asti kun kävin katsomassa Leijonasydämen elokuvissa niin on tehnyt mieli katsoa American History X, vaikkakin ties kuinka monennetta kertaa… Leffa on kerta toisensa jälkeen HYVÄ! Ennen leffaa naisten kesken tietty terapeuttinen höpöttely hetki kahvin/teen/glögin äärellä 😀
 
Nää servetit oli pakko ostaa kun näin 😀
 
Hyviä ja tämän vuoden parhaita (omasta mielestäni) kirjoja ja leffoja olenkin luetellut TÄNNE!
Ja mielellään meikäläisen vinkkien perään voi jakaa omia vinkkejään, ilman spoilauksia toki! 🙂
 
 
HYVÄÄ LOPPUVUOTTA!!!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta