Joulurötväilyt takana!

Joulun herkuttelut ovat enää vain muisto…. Jouluaattonahan sain pitää ns. vapaasyöntipäivän ja muutenkin pidin täyslepopäivän aattona. Joulupäiväkin meni aamulenkkiä lukuunottamatta rötväillen, mutta ruuan kannalta tietysti diettiä noudattaen taas eteenpäin aaton jälkeen. Torstaina kun vedin aamulenkin ja päivällä treenin, niin johan oli energiat kohdillaan! 🙂 Aattona kerätyt nesteetkin saaneet jo kropasta kyytia! 🙂
Tapaninpäivänä puurovatsan kuvausta 😀

Vatsaan hankein heti torstaina myös kunnon tärinät ja tuntumat. Ensin kotona suunnittelin uuden pumppiohjelman vatsabiisit ja tuli ne siinä sitten harjoiteltua. Salilla treenin perään hieman vatsatreeniä ja vielä treenin jälkeen pyysin kaveria tulla jumppasaliin testaamaan mun pumpin vatsabiisit. Huuuuuuh! Ja mähän tykkään kunnon vatsarääkistä 😉 hyvää vatsarääkkiä saa aikaiseksi mm. mountain climberiä tehden 🙂

Torstain treenikin kyllä osui ja upposi! Oli rintatreeni ja tosiaan ne energiat kohdillaan joulun jäljiltä. Tänään taas oli hausi-ojentajatreeni, mutta varsinkin hauisten osalta oli treeni hieman nihkeää, ojentajaliikkeet meni sitten paljon paremmin. Siinä hauis ja ojentajasarjojen välissä kävin kyllä ohjailemassa piukat pakarat jumppaa, että ehkä jumppaohjauksista kerätyillä adrenaliineilla meni nuo ojentajat 😀 Ja pakaratkin sai taas tehokyytiä jumppaa ohjatessa 😉 Tänään myös testailin uuden pumppiohjelmani hauisbiisin ja siinä myös lihasryhmä jota tykkään treenata!  Yksi siis lempitreeneistäni 🙂

Vähän selkäposetteluakin ja nythän aukes hyvin

Nyt kohti viikonloppua ja lomailuakin vielä tiedossa koko loppuvuosi! Kyllä tekee tällainen lähes kahden viikon loma sitten terää!
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Joulurötväilyt takana!”

    • Kyllä ne sieltä väähän juu alkaa pukkaamaan esiin ja on tietty ihan motivoivaakin kun tulokset alkaa näkymään 🙂 Alakropassa onkin sitten isompi jobi, kun sinne se rasva tykkää meikäläisellä kertyä 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta