Terveisiä Joulumaasta

”Joulumaa on muutakin kuin tunturit ja lunta,
Joulumaa on ihmismilene rauhan valtakunta,
eikä sinne matka eds kovin kauan kestä,
Joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä”
 
Joulumaa on lempijoululauluni ollut aina lapsuudesta lähtien, toinen ehdoton suosikkini on seuraava
 
 
 
Pitihän mun kovasti kirjoittaa aatonaattona tänne blogiin vielä kuulumisia, mutta ei sitä sitten ehtinyt.
 
Talo rakennetaan käsin, koti sydämellä… ja aatonaattona tehtiin kotia <3
Ja ihanaa tunnelmaa saatiin kotiin kun vähän sisusteltiin ja parasta tässä Joulussa on ollut oma, uusi koti ja aika rauhoittua kaaoksen keskellä, joka kodissamme vielä vallitsee 😀
 
Aatonaattona olin salilla treenailemassa ja ennen treeniä otettiin hieman mittoja. Rasvaa on mukavasti tirissyt. paino tippunut jo kuutisen kiloa ja rasvaprosenttikin oli nelisen prosenttia laskenut. Minulle ei ole tehty noita pihtimittauksia vaan tuollaisella vaa´alla katsottu. Ympärysmitoissa seuraavanlaisia eroja sitten
 
Rinta                             7.9. 87cm  –  23.12. 80cm
Vyötärö (napa)         7.9. 73,5cm  –  23.12. 68,7cm
Lantio                           7.9. 104,5cm  –  23.12. 99cm
O. käsi                          7.9. 32,5cm  –  23.12. 30cm
V. käsi                           7.9. 32,8cm  –  23.12. 30,4cm
O. reisi                          7.9. 61,5cm  – 23.12. 57cm
V. reisi                           7.9. 62,5cm  –  23.12 58,5cm
 
Kuntokuvia ennen Joulua
 
 
Vähän oli selkä supussa….
 
Jouluaatto olikin sitten meikäläisen vapaasyöntipäivä. Tulihan sitä hyvin syötyä jouluruokia ja jouluherkkuja. Suklaasta on kyllä sanottava, että se ensimmäinen suklaapala oli paras! Loput ei enää maistuneet samalta, vaikkakin ihan hyvältä 😀 Aamulla sai tuoretta joulukinkkua heti mutustella kera joululimpun, riisipuurolla jatkettiin kun iskäkin tuli kyläilemään ja glögiä lämmiteltiin kera leipomusten. Jouluruokaa maisteltiin anoppilassa ja illalla kotosalla vielä maisteltiin hieman juustoja ja jano aamuksi oli taattu 😀
 
 
Toki Jouluun kuuluu muutakin kuin ruoka ja se kaikki muu siitä Joulusta tekeekin niin ihanan!!! Lämpö, rakkaus, lepo, rakkaat ihmiset ja paussi arjesta sekä lahjatkin… Rikun kanssaa vietämme kymmenettä Joulua yhdessä ja jonkinmoisia yhteisiä perinteitä meillekin on ehtinyt syntyä. Joulustamme voi lukea ja kodistamme kuvia kurkkia Outin elämästä -blogin puolelta.
 
 
 
Miekkoseltani sain Naisen ääni -kaulakorun <3
 
Tänään vietetään varsinaista rötväyspäivää 😀 Aamulla tosin kävin aamulenkillä ja se teki terää. Hieman nesteinen olo tänään ja JANO! 😛 Ei tuo peilikuva ja kamerankaan ottama kuva kovin pahalta näytä, mutta kyllä aatto vähän nestettä keräsi 😛
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänään kuitenkin lähinnä löhöilyä sohvalla ja rentoilua kotona! Huomenna sitten taas salille 🙂 Tänään myös palattu takaisin kaurapuuron pariin, mutta hieman erilaisia ruokia silti. Saatiin kalkkunaa hieman myös ja sillä ajattelin korvailla kanaa ja vihanneksia aattelin syödä hieman rosollin muodossa 🙂 Sain myös aika ihanan lahjan diettiä ajatellen ja muutenkin. Tätä on jo tänään makusteltu, kiitos Maiju!!! 😉 Parhaita lahjoja on lämmöllä ja ajatuksella annetut sekä saadut lahjat
 
Kaloriton suklaasiirappi
Oli muuten hyvää ja makiaa 🙂
 Ihanaa Joulun viettoa vielä kaikille! Vaikka aatto onkin takana ja pian jo joulupäiväkin, on vielä Tapaninpäivä edessä ja Joulun lämpöä voi säilöä sydämeen taas ensi Jouluun asti
 
 

Tänä jouluna toivon sinulle
kynttilän valoa,
lyhdyn lämpöä, tähtien tuiketta.

Toivon valoa tulevaan,
iloa sydämeen, rauhaa mieleen,
levollisuutta ja hyvää oloa.

Toivon joulun tuoksua,
parhaita muistoja.
 
Pst. Käyhän kurkkimassa täälläkin 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta