Kevyesti eteenpäin!

Viikko on taas vierähtänyt, kiirettä edelleen pitänyt ja paljon tapahtunut! Piti jo eilen päivitellä tänne postaus, mutta kone halusi välillä alkaa päivittelemään itseään ja kello oli jo paljon… Päästiin viikonloppuna vihdoin muuttamaan omaan kotiimme. Stressi väheni ja aikaa häärätä omaa kotia kuntoon on nyt paljon enemmän. muuton myötä paino humpsahti reilusti myös alaspäin. Hyvinkin keskeneräisessä kodissa vielä asustamme, mutta omassa ♥ 

 Täällä kelpaa kokata!
Dietti on siis myös edennyt ja viime viikko treenailtu kevyesti ja sairastelun johdosta vielä tämäkin viikko kevyehkösti. Tällä viikolla kyllä vähän enemmän lihastuntumaa ja hermottelua jo hakien. Tänään tulikin korkattua tämä treeniviikko selkätreenillä ja kivasti alkaa lihakset taas pyöristyä esiin, vaikka olomuoto onkin kutistunut. Tuossa sairastellessa kun hävisi kaikki pumpit lihoista… 🙂 

Mini-Outi viimeviikon alkupuolella treenaamassa 😛

Viime viikon treenit sujuivat mukavasti ja jumppiakin tuli ohjaiktua kahtena iltana. Eilen olikin ihana astella jumppasaliin! En ollut kahteen viikkon ohjannut sunnuntain jumppaa ja kun saliin menin sain taputukset heti 🙂 Ihan superia! Tunti meni uudella ohjelmalla ja kovalla flowlla! Te jumpppaajat ootte ihan parhaita!

Treenaamaanko tänne tultiin? 😀
 

Vähän posettelua viikonlopulta 😉

Meitin aamu”voima”puuro sisältää tällä hetkellä…
Kaurahiutaleita 40g, kauraleseitä 20g, pellava-puolukkarouhetta 10g, mustikoita 50g, macaa 5g…. 

ja steviaa sekä kanelia

 NAM!
Tuohon vielä raejuustot ja tuoremehut niin kyllähän jaksaa aina seuraavaan ruokakertaan asti 😀

 Joulu jo häämöttää ja yksi pakettikin jo toimitettu joulukuusen alle, Joulupuu-keräykseen. Joulumietteitä TÄÄLLÄ!Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta