Alle 60!

Dodii, viikonloppuna vaaka n√§ytti alle 60! ūüôā Kyll√§ vaatteissakin huomaa jo painon putoamisen eik√§ ihme, onhan noita kiloja l√§hes 5 l√§htenyt. Mukavasti nyt sairastellessakin tippunut, tietty salille takaisin p√§√§sy voi nostaa hieman nesteit√§ kropassa…
Lauantain lukema, t√§n√§√§n oli 59,7 ūüôā
Viikonloppuna aamulenkkeilin kumpanakin päivänä, mutta muu liikunta on vielä saanut jäädä. josko huomenissa sitten salin suunnalle! Kevyttä treeniä kuitenkin alkuun pari viikkoa, jotta kaikilta jälkitaudeilta vältyttäisi.
Lauantaina oli teamimme pikkujoulut, leffailua ja sy√∂p√∂ttely√§. Pikkujouluihin suuntasin syntt√§rihulinoiden kautta. Ja p√§√§ll√§kin ihkauusi Vilasta osetttu paita ūüôā

T√§n√§√§n tuli my√∂s shopattua hieman. Jalat on joka talvi palelleet, kauhea viluvarvas kun olen. Eih√§n lenkill√§ nuo jalat ole p√§√§sset palelemaan, mutta t√∂iss√§ kun seisoskelee p√§iv√§kodin pihassa p√§√§see kylm√§ kyll√§ tulemaan helpommin…. Viime talviset popot on jo roskiinkin heitetty ja t√§n√§√§n sitten ostin uudet ja panostin oikein kunnolla, toivottavasti panostus antaa vastinetta ūüôā

HYV√Ą√Ą ALKAVAA VIIKKOA!!!
‚ô•
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta