Second place, mutta miten tämänkin nyt sitten ottais? ;)

….ja kuka senkin sit tietäis? 😀
Angiina alkaa pikkuhiljaa helpottaa, mutta vielä huomaa kurkusta ja muutenkin olosta ettei vielä ihan olla kunnossa. Eilen oli salimme, Porin Piukkojen Paikkojen henkilökunnan pikkujoulut ja meillä oli teemana ”Ugly Sweater Party”. Meikäläinen sitten ansioituneesti veti toisen sijan ja sai palkintonauhan tekstillä ”The Uglier Sweater”, pääsin kuvaan ja palkinnoksi ”saan” pitää fb-profiilikuvana alla olevaa kuvaa Jouluun asti 😀 Ei muuta kuin HoHo! Onneksi täältä löytyy huumoria eikä palkinnon vastaanottaminen tee tiukkaa, täähän on aika kiva kuva, vai mitä tykkäätte? 🙂
Nyt vähän toiveissa, josko uskaltaaisi viikonloppuna lenkillä käydä. Tän viikon oon paljolti kyllä levon kannalta ottanut ja eilen ja keskiviikkona kävin makoilemassa ja hoitamassa itseäni suolahuoneellakin, huomenissa vielä kolmas hoitokerta!
 Tänään sitten olin jo vähän raksahommissa mukana, siivoilupuuhia…
 Saatiin takkaan ensimmäistä kertaa tuli
Tällä viikolla kävin myös parturissa. Tehtiin suoristushoito hiuksiin. Olen kaksi kertaa aikaisemmin ottanut suoristuspermanentin, mutta nyt parturillani oli uusi suoristuskäsittely, jota pääsin koekaniinina testaamaan. Käsittely on hiuksille huomattavasti hellempi kuin suoristuspermanentti, mutta ei yhtä pitkäkestoinen, tosin hoidon voi uusia 2 kuukauden välein eikä käsittely kestä kauaa ja on myös huomattavasti edullisempi. Nyt katsotaan pysyykö hiukset suorina ja kuinka kauan, ei ainakaan pahasti haalistanut väriä tuo käsittely 🙂
ONNEA 96-VUOTIAS SUOMI!
Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!
Käy lukemassa 😉
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta