Levon kautta uuteen nousuun!

Iski lauantai ilalla pieni flunssa päälle kurkkukivulla, pään jomotuksella sekä kovalla väsymyksellä. Tulikin sitten nukuttua piiitkät yöunet viikonloppuna! Sunnuntai aamuna olin hetken nuhanenä, mutta nuhanenäisyyden poisti nenäkannu! Pää jomotteli kuitenkin melkein koko sunnuntain 🙁 Illalla sitten olo jo helppasi! Sunnuntaista tuli siis lepopäivä. Jumppaohjaukseen löytyi tuuraajaa ja olkapäät sai huilata.

Minähän sitten päätin että nyt ei tulla kipeäksi!!! 😛

Nyt kuitenkin heti viikon alusta pääsin uuteen nousuun! Maanantain pidin varuiksi vielä taukoa treenistä. Flunssa saattaa kuitenkin aika helposti nostaa uudelleen päätään… Tropattu on extra ceellä MSM+C tuotteen avulla ja pakuriakin vedetty normia enemmän sekä probiootteja tupla-annoksella.

Tänään tuli aamulenkillä käytyä ja illalla uskallauduin salillekin. Hainkin heti kunnon olkapääpumpin! Jatkoin treenejä siis siitä mihin ne jäikin. Tänään oli vain vähän kiirus päivä kun tulevaa kotia varten oli asioita hoidettavana töiden jälkeen. Vedin sitten poikkeuksellisesti olkapäätreenin supersarjoilla, jotta ehdein ennen joka tiistaista pumppiohjaustani treenin vetäisemään, muuten olisi tarvinnut vielä päivällä siirtää…. Pumppitreeni oli treenin tarkoituskin olla, mutta erikoistekniikoita en ole käyttänyt kun tuolla extrapitkien sarjojen viikolla. Supersarjat kyllä hyvin upposivat olkapäihin ja mojovat tuntumat sain.

Pumppiohjauksen otin vielä varuiksi melko hissukseen. Musta on tullut tosi varovainen näiden flunssien pitkittymisien ja takaisin tulojen kanssa vanhojen sairastelukierteiden kautta, että parempi varoa kuin katua! Pakuriteetä tässä nytkin iltajuomaksi samalla nauttien 😀

TREENI-INTOJA!!!

 

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta