Uudetvanhat popot

Siis mitk√§? ūüėÄ
Oli sunnuntaina treenitreffit yst√§v√§ni Annuliin kanssa ja suunnattiin uimahallin salille, koska meid√§n sali oli kiinni. Oli j√§√§nyt sitten omat treenikeng√§t salille ja huomasin sen sitten kun piti treenille l√§hte√§. Soitto √§kki√§ Annuliille josko l√∂ytyisi kenki√§ lainata ja l√∂ytyi. Loppujenlopuksi sitten ostin ne ūüėÄ Omat keng√§t on olleet jo aikanasa el√§neet jonninaikaa ja saankin niiss√§ v√§lill√§ aerobista tehdess√§ni jalkapohjani s√§rkem√§√§n :/ En ole kuitenkaan kauppaan toimeentunut. N√§m√§ keng√§t olikin sitten melkein uudet, pari k√§ytt√∂kertaa vain kokeneet ja mukavaan hintaan irtosi ja on aikas k√§heetkin ūüėČ Reebokin Crossfit keng√§t kyseess√§ ja vaikken nyt miss√§√§n cf:ss√§ k√§yk√§√§n niin uskon n√§iden kyll√§ palvelevan mua oikein hyvin salilla ja jumpassa ūüėÄ

Porin uuden uimahallin salilla tuli sitten ensimm√§ist√§ kertaa tosiaan k√§yty√§. (No onhan tuo halli tuossa ollut jo ainakin vuoden :D) Itse en nyt juuri muuta tarvinnut kuin k√§pp√§rit ja taljan olkap√§√§treeniini ja tarvittavat v√§lineet l√∂ytyi. Muuten ehk√§p√§ jokunen puute salilla oli laitteiden osalta ja painojen v√§hyys… K√§sipainot loppu kymmeneen kiloon, jonka j√§lkeen l√∂ytyi kyll√§ sitten 12 ja 16 kilon kahvakuulat, tankoja ei l√∂ytynyt mink√§√§nmoisia. V√§h√§n huono ilmastointi oli (oliko sit√§?). Mutta saatiin kyll√§ oikein p√§tev√§t treenit tehty√§, eik√§ loppujenlopuksi huono vaihtoehto silloin kun syyst√§ tai toisesta joutuu turvautumaan johonkin muuhun kuin omaan rakkaseen kotisaliin Piukkoihin paikkoihin. Loppujenlopuksi treenin tehokkuudessa taitaa se asenne eniten ratkaista ūüėČ Pieni vaihtelu, soveltaminen ja erilaiset liikeradat erilaisten laitteiden my√∂t√§ voivat tuoda kivaakin vaihtelua joskus treeniin ūüôā

Sunnuntaina tuli toki my√∂s vietetty√§ is√§inp√§iv√§√§ ja sunnuntaina teinkin blogipostauksen¬†T√ĄNNE! V√§h√§n pintaa ja lihaksia syvemm√§lt√§ meitin el√§m√§st√§….
Eilen sitten viikko startattu aamulenkill√§ ja illalla k√§vin viel√§ selk√§treenill√§.¬† Sel√§sss√§ ollut pieni√§ ”juntturoita” t√§ss√§ ja yritt√§nyt niit√§ tennispalollakin rullata, v√§h√§n sunnuntaina painettiin selk√§√§ ja rutina kuului kun taisi v√§h√§n lukkoja aueta ja teki kyll√§ hyv√§√§!! T√§n√§√§n on vietetty lepop√§iv√§√§ ensin t√∂iss√§ ja ilta kokoustellen. Huomenna taas saa treeniviikko jatkoa! ūüôā
VIIKON JATKOJA!
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Uudetvanhat popot”

  1. Ihanat popotukset! ūüôā
    Itse en ole viel√§ uimahallin kuntosalia sen paremmin testannut. Toiset kehuneet ja toisen eiv√§t.. Kaveri monesti pyyt√§nyt treenikaveriksi sinne joku kerta. Itse jotenkin niin kiinni niiss√§ omissa treenirutiineissa ja soveltelen treenej√§ huonosti. ūüôĀ Niinkuin sanoit, ihan paikallaan sellainen pikku soveltelu kyll√§ olis. ūüôā Kai sit√§ joku kerta voisi k√§yd√§ testaamassa kun Piukkis on kiinni. ūüôā
    -Marika-

    • Pienih√§n se sali tosiaan oli ja jotain puutteita ilmastoinnin lis√§ksi ūüėõ mutta soveltamalla saa kyll√§ treenattua, niinkuin kirjoitin, asenteestahan se paljolti kiinni on ūüôā Itell√§kin kyll√§ tuo sama, treenaan mielell√§√§n kyll√§ omalla kotisalilla, kun tykk√§√§n ett√§ on tutut laitteet ja tutut painot. Itellekin v√§h√§n tuo soveltaminen ly√∂ hanttiin, jotenkin sit√§ on niin oman treeniohjelmansa ”orja” ūüėÄ jos niin voin sanoa. Ennen treeni√§ viel√§p√§ tulee usein orientoiduttua valmiiksi treeniin ja kelattua liikkeit√§ l√§pi muutenkin… mutta ihan pirist√§v√§√§ tosiaan tuollainen vierassaleilukin joskus ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta