En kutsunu sua, kun atteelin kun et juo….

No kiva kun aattelit mun puolesta…. or not! 
 
 
 
Eli pieni avautuminen ensiksi asiasta, jonka olen jokaisella kisadietillä kohdannut ja jälleen se on kohdattu… Jos tunnet piston sydämessäsi niin… no… mitäs siihen nyt sanoisin. Ei ole tarkoitus ”kiukutella” kenellekään tästä asiasta, kunhan höpisen 😛
 
Diettiläistä ei välttämättä kutsuta pirskeisiin tai iltaa istumaan tai käymään yksillä, kun ajatellaan, että kun se diettiläinen ei juo. Eikä nyt välttis tarvi olla mikään diettiläinen vaan yksinkertaisesti, ei juo, riittää syyksi. Kuitenkin itse käytän kyllä alkoholia satunnaisesti ja punaviini onkin ihan parasta! Kuitenkaan kisadiettiin ei alkoholi kuulu! Yht´äkkiä minua ei sitten voikaan kutsua mukaan tai ”ajatellaan mun puolesta”, kuten joskus olen kuullut. 
 
 

Noh, minä kyllä itse osaan päättää haluanko osallistua pirskeisiin, missä alkoholi on osa pirskeitä. En välttämättä yömyöhään hillu kännisten seurassa selvinpäi :P, mutta kyllä sitä hauskaa voi olla ilman viinaakin ja kiva viettää aikaa hyvässä seurassa. Jos minua häiritsee humalaisten seura pirskeissä, niin sehän on minun ongelmani, tietty jos jotain häiritsee minun selväpäisyyteni niin… (?) Joskus tuntuu, että juomattomuus on enemmänkin muiden ongelma, kuin sen joka ei juo. Miksi sen pitäisi olla kenenkään ongelma? 😮

 
No entäs sitten ”yksillä” käymiset? Onko sillä väliä onko mun lasissa cola zeroa vai lonkeroa? Ei pitäisi, ja musta on ihan kiva käydä ”yksillä” näin dietilläkin hyvässä seurassa! Ja on jo käytykin 🙂
Noh, tämmöistä ajatuksenjuoksua tälläkertaa, kun tuli tähän ilmiöön taas törmättyä. Joskus on hämmentäviä tällaiset tilanteet, opettavatko nämä tilanteet minulle jotain uutta ihmisistä? Ehkä, mutta kuitenkin olen antanut asian aina olla, olen ehkä aina ollut niin hämmentynyt etten ole osannut tällaisessa tilanteessa oikein sanoa mitään.
 

 Mutta UGH!, nyt olen puhunut! 🙂

No, mitäs sitten tähän viikkoon. Tästä avautumisesta huolimatta ollu tällä viikolla tosi hyvä fiilis ja energiat! Avautuminen ei siis tullut tämän hetken huonosta fiiliksestä vaan asiasta, joka on vaan odottanut mun pääkopassa ulostuloa 😛 
 
 
Tiistain rintatreenistä, josta jo kirjoitinkin että voimaa riitti niin kyllä tuli mojovat tuntymatkin, vieläkin rintalihaksissa tuntuu tuo tiistainen treeni 🙂 Keskiviikkona aamulla kävin lenkillä, ihana kun vielä on suht´ lämpimiä kelejä! Illalla sitten treenailin kädet ja niihinkin oikein hyvät tuntumat sain.
 

Torstaina olin pitkästä aikaa jumpalla! Tältä viikolta jää väliin oma Kiinteät Kurvit -tunnin ohjaus, niinpä menin sitten toisen ohjaamalle jumpalle pitkästä aikaa. Menin Funcmove nimiselle tunnille ja toisin kuin nimestä voisi päätellä, kyseessä ei ole tanssillinen tunti vaan funktionaalisen treenin tunti ja siis lihaskuntotunti. Tunnilla keskivartalon  tuen ja jännitysten merkitys kyllä nousee huippuunsa. Sainkin tunnilta kotiin vietäväksi kipeät vatsalihakset, kun vielä tehtiin vatsalle aikamoiset setitkin sen lisäksi että tosiaan keskivartalo teki kovaa työtä koko tunnin. Tykkään kovasti tällaisesta treenistä! Yksi esimerkki tunnin liikeistä esim. kyykky, jossa tanko on toispuoleisesti niskassa ja tähän vielä lisätään se, että toinen jalka on laudan päällä ja kyykystä noustessa nostetaan lattialla olevaa jalkaa ylös ja avataan vielä sivulle ilmassa, oijoijoi! Kuvat puuttuu, joten saatte nyt tyytyä tähän selostukseen 😛 Toisten tunneilta voi saada myös kivoja ideoita ja ajatuksia omiin jumppaohjauksiin 🙂

 
Tällä viikolla tuunattiin kynnet Pikku Sevillassa, kiitos Jutta! 
 
 
HYVÄT VIIKONLOPUT!
 
 
 
Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “En kutsunu sua, kun atteelin kun et juo….”

 1. Nyt oli Outi asiaa!
  Itseäni raivostuttaa suoraan sanottuna kun juomattomuudesta muut tekevät suuremman numeron mitä se itselle on. Heti udellaan ja epäillään raskautta tai muuta ”vikaa”. Siis mitä ihmettä?!?!!? Enemmänkin, mitä se kertoo heistä itsestään…….? :O Enhän minäkään juhlissa selvin päin käy humalaisilta kysymässä miksi hän juo.
  Itse olen kokenut monet onnistuneet juhlat cola lightilla hyvässä seurassa ja hauskaa on ollut. Ja seuraavana aamuna reippaana jaksanut lähteä salille tai lenkille eikä todellakaan juomattomuus kaduttanut. 😉 Omat ovat valintamme ja ne eivät ole keneltäkään muulta pois. <3
  -Marika-

  • Kiitos Marika! <3
   Turhaan mietein, että avaudunko asiasta vai en. Teksti on kerännyt hirveesti lukijoita ja tykkäyksiä niin täällä kuin facessakin 🙂
   Ja juuh, raskaana ollaan tai miksei sit muka voi ottaa? 😮 Täytyiskin ruveta ihmisiltä juhlissa kysymään syytä juomiseen 😀
   Tehdään omat päätökset ja valinnat omien fiilisten, elämäntilanteiden ja tavoitteiden mukaan 🙂 <3

 2. Ihan asiaa…. Juomattomuus on nykyään kuin kirosana jota ei saisi puhua tai vääräuskoisuus joka pitäisi kitkeä pois meistä ”epänormaaleista” vastarannan kiiskeistä. Raitista ihmistä tölvitään kuin spitaalista vierasta sikaa.
  Itse putosin jo aikoja sitten kaveriporukasta pois juomattomuuteni takia. En saanut kutsuja enää baari-iltoihin eikä muutenkaan enää pidetty mitään yhteyttä minuun. Silloin kun vielä olin baari-illoissa mukana, yksi kaveri oli todella sitkeä ja vänkäsi jatkuvasti joka kerta että minunkin pitäisi vetää kunnon kännit niinkuin kaikki muutkin, hän voisi vaikka maksaa siitä että tekisin niin. Olin juomattomuuteni ansiosta muita huonompi yksilö. Uusiin ihmisiin kun tutustuu, vaikkapa työpaikan merkeissä, ja tämä uusi porukka järjestää jotkut kissanristiäiset, ekan kerran jälkeen en ole enää oikein tervetullut koska en juo niinkuin muut tekee. Tai sitten minusta ei vain pidetä, en ole kyllin hyvä ihminen ja olen varmaan ärsyttävä kiusanhenki. En ole ilmeisesti tarpeeksi hauskaa seuraa heille, vaikka en kyllä mielestäni istu nurkassa koko iltaa synkistelemässä ja osallistun jutusteluun siinä missä muutkin. Eniten yli on kuitenkin ehkä ammuttu siinä että kaksi kertaa suhteeni on päättynyt siihen että toinen osapuoli on ”ohimennen” ilmoittanut ettei suhde toimi koska hän tykkää juoda (kaatokuntoon viikoittain) ja minä taas en. Sanotaan etteivät moiset ihmiset ole minkään arvoisia, olkoon siellä omissa piireissään, mutta kyllä se silti sattuu, ja paljon. Porukasta ulos sulkeminen ikään katsomatta, tuntuu aina pahalta oli syy mikä hyvänsä. Menipäs nyt taas vähän off topiciksi ja valittamiseksi. >_>

  • Ihan asiaa kirjoitit!
   Todella ikävää kuulla tuollaisesta :/
   Kuitenkaan he eivät ehkä ajatelleet sinua huonommaksi ihmiseksi juomattomuuden takia vaan itsensä (?)
   Porukasta pois sulkeminen kuulostaa kyllä todella ikävältä, jaksuja! Jokaisella meillä on kuitenkin oikeus päättää miten juhlii, ilman alkoholia tai alkoholin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta