5. Diettiviikko käynnissä

Viime viikolla viilailtiin ruokavaliota pienillä muutoksilla ja humps vaan, paino tippui viime viikolla 800 grammaa ja tämä olikin aivan ihanteellinen määrä 🙂 Viime viiko oli kevyttä treeniä ja vieläpä lomaviikko töistä. Nyt taas työn aherruksen pariin palattu ja treeneissä alkoi hermotusviikko. Stressitaso on ollut tällä viikolla melko kova liittyen nyt tuohon talonrakennusprojektiin, mutta sekin täytyy nyt vaan hetken kestää vielä. Stressaaminen kun ei kuitenkaan auta, välillä se silti vain nostaa päätään. Toivottavasti ei nyt kovasti diettiin vaikuttaisi…

Kuvia viime viikonlopulta, painoa tippunut yhteensä dietin alusta noin 2 kiloa 🙂

Tällä viikolla on jo treenailtu kolme salitreeniä, vedetty 2 aamulenkkiä ja käyty hierojalla yläkropan hieronnassa. Treeneissä  on kyllä komiat tärinät saatu lihoihin! Ja hierojalta sain niin kivoja kommentteja. Selkää hieroessa kysäisi ”Dietti on tainnut alkaa vai?” Kuulemma  huomasi 🙂 Ojentajia availlessa tokaisi että ”on tainnut tänne tulla vähän tavaraa lisää” 🙂 🙂 ja hauiksia hieroessa kysäisi mitä lihasta tykkään eniten treenailla ja kun sanoin olkapäiden lisäksi hauikset, sanoi ”olisin voinut tuon arvata kun harvalta pystyy ihan näin hauiksia ottamaan” 🙂 🙂 🙂 Hih!

Ja tässä kuvassa ei todellakaan ole pumpattu hauis, 
jotenkin eilisen hieronnan jäljiltä oli lihat ihan rentoina 😛
Tällä viikolla tuli Betterin tilauksessa meitille uudet salihanskat ja kun vaakanainen ei osaa päättää ja näitä sai turkoosi-mustanakin niin omistan nyt ahdet uudet hanskat 😀 Aikas hyvän tuntuiset ovat!

Ja lopuksi pieni muistelo…
2010 Fitness Classic kisa-aamuna ja hauisposeeee 😀
Ja nyt kohti viikonloppua, Pyhäinpäivää ja Halloweenia.
Huomioiko joku näitä jotenkin?
 
Itsellä on ollut tapana käydä viemässä kynttilät läheisten haudoille, 
jotka ovat jo pois nukkuneet.
 
Joskus on Halloween pirskeissäkin oltu.
Töissä, päiväkodissa on näitä kumpaakin lasten kanssa huomioitu…
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta