Kevyttä, palauttelevaa viikkoa….

Tämä viikko on lomailtu. Täälläpäin on syysloma viikko ja päiväkodissakin on tuolloin vähemmän lapsia, joten päätin itekin repäsitä ja pitää koko viikon lomaa, kun mahdollisuus oli ja tekemistä riittää takoprojektin parissa 😉 Tähän viikkoon ois tietty sopinut kovakin treeniviikko kun energiat on ihan eriluokkaa vapailla, mutta toisaalta tullut nyt kunnon palautteluviikko kun osui loman kohdalle kevyt treeniviikko ja ei sekään huono ole. Taloprojektin uusimmista shoppailukäänteistä voi lukea täältä!
Tiistaina taisin viimeksi postailla, tää viikko on vaan mennyt tosi vauhdilla nyt. Keskiviikkonakin oli treenailemassa, mutta ei treeneistä ihmeempää sanottavaa ole näin kevyellä viikolla. Keskiviikkona tuntui käsitreeniä tehdessä ”kevyen viikon tuskaa” kun halusin kunnon pumppia lihoihin 😛
Torstaina oli lepopäivä treeneistä. Kävinkin LPG-hoidossa ja availtiin jalkoja, takareidet oikein krohisi kun niitä availtiin. LPG:n tulokset huomasi kyllä hyvin! Ostin sitten samalla reissulla tuolta Friitan fysioterapiasta, jossa LPG:ssä käyn tuollaisen Magnesium öljyn. Laitettiin sitä mulle LPG:n jälkeen takareisiin ja alaselkään ja kiinnostuin niin että päätin hankkia kotiinkin. Öljyä voi käyttää kipeille lihaksille sekä myös ennen ja jälkeen treenin treenattaville lihaksille.
Perjanataina olin lämpöjoogassa ja jalkaliikkeissä huomasi kyllä että oli jalat edellisenä päivänä availtu. Muutenkin alkaa huomaamaan tuossa lämppärissä kehitystä tasapainon ja kropanhallinnan suhteen varsinkin. Kesken tunnin ei viitsi mitään kuvia otella, joten pyysin miestä napsasemaan kotona… 😀 Lämppäritunti on ihana rentoutumistunti myös, vaatii paljon keskittymistä ja kropanhallintaa, mutta tunnin jälkeen on niin rentoutunut olo niin fyysisesti kuin henkisestikin että suosittelen!!!
Puun voi tehdä nostamalla jalan toisen jalan nilkkaa vasten,
toisen jalan polven korkeudelle jalkaa vasten tai
nostaen tuonne ihan nivuseen asti.
Minkä oma tasapaino antaa myöden

 Puu, mutta jalka nostettuna toisen jalan päälle ja 
tästä lähti liikesarja…
 Etutaivutus
 Etutaivutuksesta kyykkyyn…
Tasapaino ei anna vielä myöden nostaa käsiä kropan eteen yhteen 😛
Ja ylöshän tästä noustaan etutaivutuksen kautta tai
jos ei tasapaino anna myöden niin puretaan asento alhaalla.
Ekalla kerralla en päässyt kyykkyyn asti, mutta kehitystä, kehitystä 🙂
Tänään sitten vedettiin ystävän kanssa taas vähän posetreeniä ennen salitreeniä 😉 Hyvin tuntui nyt selkäkin aukeavan, kiitos tietysti myös lämppärin! Posettelujen jälkeen vetäisin kevyen jalkatreenin ja tänään en tuntenut niinkään tuota ”kevyen viikon tuskaa”, jalkatreeni kuitenkin aina tuntuu! 😀

Huomenna vielä viikon vikat treenit ja jumppaohjaukset 🙂 Aamulenkin on vedettynä ja jopa pieni Ikea lenkkikin 😀 Shoppailu on vaan kivaa, varsinkin kun teemana on uuden kodin sisustus ja shoppailu jopa osaksi pakollista ja joistakin ostoksista voi tehdä pakollisia, ”kyllähän me tällaista tarvitaan” 😀
VIIKONLOPPUJA!
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Kevyttä, palauttelevaa viikkoa….”

    • No en nyt sentään 😛 Lähes 40 asteen lämpö auttaa kyllä liikkuvuuteen ja tossakin jos pakaraseutu kiristää niin on vaikea tuonne alas laskeutua… Tasapainoilua ei kyllä helppaa lämpö, mutta kovasti tota kropan hallintaa pyrkinyt harjoittamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta