Must Do! ja Buzzausta!

Tämä päivä on startattu aamulenkillä.
 

Lenkkikaverit 😀
Illalla oli sitten treenin ja pumppitunnin ohjauksen vuoro.

 
Facebookista löytyy Personal Training Piukat Paikat -sivusto, joka on nyt viime aikoina jakanut päivän ”must do” liikkeitä ja tänään tekivät kaikki pumpissakin olleet päivän liikkeen 😉 

Tänään pärähti myös salillamme hyvä tarjous voimaan. Tämän syyslomaviikon ajan :

Parturissa tuli käytyä tänään Salon Ameliessa ja uusi puna taas tukassa. Pyysin myös tekemään jonkunmoisen letin kun illalla oli kuitenkin edessä treenit ja jumpat. Tuli aikas kiva pikaletti 🙂
BUZZADOR
Tänään sain tiedon että olen päässyt mukaan Buzzadorin Locobase® REPAIR -voide kampanjaan, jossa pääsen testaamaan kyseistä tuotetta. Tämä kampanja sopii minulle ja minun kuivalle iholleni varsin hyvin! Lapsena ja nuorena ihoni oli hyvinkin atooppinen, kuitenkin pahimmista ihottumista on päästy eroon, kiitos hyvän hoidon ja varmasti ruokavalionkin! Nykyään kuvailisin ihoani kuivaksi. Toki, mikäli iho jäisi huonolle hoidolle, paukahtaisi atooppinen ihottuma päälle. Olen kyllä huomannut jos rasvauskertoja jää väliin, niiniho tykkää huonoa. Välillä ihoni vetää myös rasvauksesta huolimatta hyvin kuivaksi ajoittain ja tuntuu ettei mikään rasva riitä….
Tästä buzzauksesta saa lukea varmasti täältä blogistani vielä lisää, kunhan pääsen kunnolla kampanjaa toteuttamaan omalta osaltani 🙂
Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Buzzata voi sosiaalisen median kautta sekä kasvotusten ja vaikkapa järjestää iltamia ystävien kesken. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, klikkaa tästä 🙂
 #locobaserepairbuzz #buzzador #locobaserepair
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Must Do! ja Buzzausta!”

    • Juu , tuntuu kyllä kivalta hommalta! 🙂 Tää on mun toinen kampanja, keväällä / alkukesästä olin mukana Veet -kampanjassa ja se ainakin oli kiva! Itseä jäi harmittamaan tuo Air Wick -kampanja. en tiedä olisinko päässyt mukaan, mutta missasin ilmoittautumisen, kun kutsu jäi notkumaan s-postiin ja muistin sitten viimeisen ilmoittautumispäivän väärin :/ Millaisia kynttilät on olleet? Sulla taisikin olla jo joksus blogissa jotain mainintaa noista kynttilöistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta