No Pain – No Gain!

En tiedä onko näin, mutta tuota sananpartta hoin itselleni tänään jalkatreenin lomassa, kun poltteli niin pirusti ja ”kivun” yli oli päästävä ja saatava sarjat kunnialla loppuun. Että teretulemast treenaamaan meitin kanssa jalkoja 😛
Suorinjaloin maastaveto kyllä viimeistelee jalkarääkin hyvin ja takareisien pumppi on taattu!

Olikin sitten viikon vika salitreeni, huomenna jumppaohjailun merkeissä liikkumista 🙂 Aamulla olin myös viikon toisella aamulenkillä. Meinasin lähteä tekemään aerobista pyörälenkin merkeissä, mutta kun avasin ulko-oven niin totesin että minähän en tuossa tuulessa vapaaehtoisesti pyöräile ja nakkasin pyöräilykypärän takaisin naulaan ja tempaisin mukaan kävelysauvat ja lähdin köpöttelemään 😀
 
 Sama paikka, lenkille lähtiessä ja lenkiltä palatessa, voi luulla et oon useammankin tunnin köpötellyt, mutta ihan vaan ton 45 minsaa 🙂

Mitä tää valkonen on?!?!?
Mä näitä polkuja tallaan… Tää nyt vaan tykkää kuvaamisesta 🙂

Barefootit on hyvät lenkkikengät!
Punaposkinen lenkkeilijä 😀

Tänään oli kummipoitsun 6-vuotis syntymäpäivä. On se jo iso poika vaan Tottakai kaikki ihanat herkut olisivat maistuneet juhlissa, kyllä sen verran perso olen makealla ja kaikennäköisten kakkujen ja leivosten perään 😛 Kummipoitsun luona on vieläpä aina niin herkut tarjoamiset…. Onneksi kalorit on vielä sen verran korkealla että helpottaa houkutusten edessä hieman, tosin jalkatreenipäivinä on usein ”ikuinen nälkä” 😛 
Kummipoitsu sai hopealusikan ja toivomansa Robinin uuden levyn 🙂
Juhliin 🙂
Noh, nyt miekkosen kanssa leffaan katsastamaan Leijonasydän ja leffaeväinä läkeröl pastilleja ja jotain light limukkaa, cola zero suosiossa mutta katsotaan mitä leffakiskalta saa 😀
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta