Totuus kuvina

Laitetaan nyt muutama kuntokuva painolta 64,5-63 niin tulee tämä dietin aloituskuntokin esiteltyä 😛 Ennen dietin alkua paino oli tuo about 64-64,5 ja ensimmäiset kuvat siltä painolta, isoa muutosta ei ole tapahtunut, mutta jotenkin itselle siedettävämpiä oli nuo toiset kuvat, jotka ovat viime viikonlopulta, jolloin painoin 63 kiloa. Kauhean vaikea laittaa noita takamus kuvia itsestä 😛 Kauan mieteinkin laitanko yhtään kuntokuvaa taka-asennossa, mutta koitetaan kestää, mitä sitä nyt sitten piilottelemaan, keväällä kuvat ovat aivan erilaiset, I Promise! Tuo peräosasto on se joka kerää rasvan ja onhan sitä, mutta tästähän se starttaa ja rasva pistetään palamaan!
Ensin kuvia jostain syyskuulta…
 
Sitten viikon takaisia kuvia, vatsan alueelta ainakin hieman nestettä tainnut kadota
Viimeisessä kuvassa, kyllä ilme varsin onnistunut 😀 Asentoja täytyy vaan rullata ja rullata, mutta paremmin ja helpommin menee etu- ja taka-asento mitä joskus viime kisojen aikaan. Tässä myös odotellen, koska kehtaa noita pinkkejä shortseja käyttää, ehkä ihan vielä ei tuo takalisto osasto ole siinä kunnossa eikä nuo shortsit anna armoa 😛
 
Mitä sitten viime postauksen jälkeen tapahtunut treenirintamalla? Keskiviikon pidin lepopäivänä. Torstai starttasi aamulenkillä ennen töitä ja töiden jälkeen saleilua ja pumpattiin kädet, jotka saivat kunnolla kyllä osumaa treenistä! Tänään oli töiden jälkeen olkapäätreeni ja hyvä pumppi hankittiin tänäänkin, oikein poltteli olkapäitä, auuh!
 
Nyt jatkan fiilistelyä Jukka Pojan musiikin tahtiin, Vain elämää……
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta