Diettiläisen synttärikakku

Polari tarjosi kakkua koko päivän, diettiläisen kakkua 😀

Ei tullu kakkua ja teetä sänkyyn aamulla, mutta korvikset tuli
 Kuulemma 40-vuotis syntymäpäivänä saan aamiaisen sänkyyn 😀
 

Ja tulihan tuota synttärikakkua jo syötyä pariinkin otteeseen, viimeksi miehen kanssa yhteisissä 30-vuotis ysäripirskeissä 😀 

Miekkonen lahjoi oikein pitkin päivää kun päivällä sain vieläpä kukkakimpun ja uuden kellonkin

Otin tälle päivää vaparin töistä, ilta on täynnä ohjelmaa ja on se nyt kiva että on vähän omaa aikaa synttärinä, kerranhan sitä 30-vuotta täytetään!

Tuli tänään leivottuakin, olishan sitä kelvannut itsellekin maistella, mutta mulle sai kelvata tuo Polarin tarjoama kakku 😛 Illalla tosiaan ollut kokoustelua ja kun sattui kokoukset synttäripäivälleni niin lupasin viedä vähän tarjoamisia, näitä taitaa riittää työkamuillekin huomiseksi tuomiseksi töihin 😉

Vähän lisää synttäripostausta täällä!

Aamulla olin jo treenailemassa päivän treenin, rintatreenin! Tämä treeniviikko on ns. erikoistekniikkaviikko ja treenataan pitkillä sarjoilla, jopa niillä 50 toiston sarjoilla. Eilen tuli treenettua jo selkätreeni. Treenejenkin osalta viikko on kyllä alkanut hyvin.
Myös kolmas diettiviikko pörähti käyntiin. Viime viikolla paino tippui tuommoiset 400 grammaa, mikä on ihan hyvä tahti. Päätettiin valkun kanssa kuitenkin hieman lisätä pökköä pesään ja lisätä yksi aamuaerobinen vielä viikkoon. Nythän sitten tuommoisia 45 minsan aamulenkkejä on kaksi kipaletta viikossa, ei paha! Ja ruokiin ei vielä koskettu 🙂 Otettiin valkun kanssa vähän kuviakin meitin ”lähtökunnosta”, lähes lähtökunto nyt vielä onkin, suuria muutoksia ei ole tapahtunut. Jotain näistä kuvista voisin tällä viikolla uskaltaa postaillakin 🙂
Ysäri Ode 😉
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta