Omaa ja toisten tekstiä!

Nyt tulee postausta postauksen perään…. Ja ihan ensiksi nostan kaksi hyvää postausta esiin, jotka olen tänään lukaissut, nämä oavt mainitsemisen arvoisia. Moni on ehkäpä lukenut tällä viikolla Nora Yrjölän suoltamaa tekstiä, sitä en jaa tähän, se jääkööt omaan arvoonsa, mutta sen sijaan jaan Kukka Laakson tekstin ja anteeksi nyt vaan, Kukka Laakso vs. Nora Yrjölä 6-0. Vaikkei tämä mikään kisa ollutkaan, eikä varmastikaan Kukan tarkoitus ole vastata vaan Noran esiintuomaan asiaan, vaan mediassa pyörineeseen negatiivisten asioiden julkisuuteen. Kukka Laakso – Missikisat vs. partio Tämä tästä asiasta!
Toinen mainitsemisen arvoinen postaus, aivan eri aiheesta löytyi kehonrakentaja Mika Nyyssölän blogista. Olen tuossakin blogissa silloin tällöin vieraillut, mutta nyt sai Mika kyllä meitsistä vakkarilukijan ja ison peukun! Tekstiä elämästä ja maailmanmenosta Mikä Nyyssölä – What is wrong with you world – Part II. Niinkuin jalkaani on tatuoitu ”Imagine”….
Tänään olin hakemassa salilta olkapäihin pumppia ja tuttuun sunnuntaiseen tapaan myös ohjailemassa Kiinteät Kurvit -jumppaa. Olkapäiden pumpin haku onnistui ja jumpassakin hiki virtasi!
Paita ylös…

Jos nyt kuitenkin vedetään se paita alas 😀

Treenin ja jumppailun jälkeen vielä huhkein raksan pihahommissa. Hyvää lämpöä ja treeniä sai noiden trukkilavojenkin siirtelystä 😀 (Taustalla oleva talo on naapurin talo)
Huomenna starttaa diettiviikko 3 ja viimeistää tiistaina kun näen valmentajan tehdään tilannetsekkaus eli tarviiko diettiin polkaista lisää vauhtia vai jatketaanko samaa rataa vielä. Dietti on kyllä edennyt ja paino lähtenyt laskusuuntaan eli kroppa tuntuu olevan ihan yhteistyökykyinen 🙂 Ihmeempiä kuitenkaan dietistä ei vielä näin nopsaan ole kerrottavana…
Tällä viikolla sain uudet menopopot 😀 Tehtiin salilta Feelmaxille Barefoot shoes tilausta ja itse tilasin tuollaiset ulkoilupopot, maastokengät, joilla pitäisi pärjätä talvellakin. Kenkä on todella kevyt ja pohja vain 2,5 mm paksu. Kengissä myös vettähylkivä Waterbuck–nahka/vettähylkivä mokka-nahka. Feelmaxit on avojaloin liikkumista stimuloivia kevytjalkineita. Näitä nyt sisäänajan ennen kuin uskallan kunnon lenkille lähteä, eilen oli ensimmäistä kertaa jalassa ja tuntuivat todella lämpimiltä, kevyiltä ja hyviltä jalkaan 🙂

Tänään vielä ohjelmassa ystävän luo hierontaan jonka jälkeen kotiin saunomaan 🙂
ONNITTELUT!
Suomalaisille upeille kilpailijoille, jotka kilpailitte Arnold Classic Europe kilpailuissa, jossa naiset veti upeita sijoituksia!
(Vapari) Fitneksessä Piia Pajunen 5.
Bikini Fitness pitkä sarja, Sara Back 1.!!!!!
Body Fitness Elina Oinonen 4.
HYVÄÄ TULEVAA VIIKKOA!!!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta