Nukkuminen ei laisinkaan yliarvostettua!

Viikko saatu täällä taas käyntiin! Maanantai oli huilipäivä treeneistä ja ihanaa kun nykyään pääsee maanantaisn usein ajoissa (eli ennen kymppiä!) jo nukkumaan. Työviikon alkuun tää on ihan luksusta 😀 Ja syksyn tultua sitä taas tuntuu tarvitsevan unta enemmän. Olettekos huomanneet vastaavaa? 
Taisin viime postauksessa mainita miten päiväunet ei sovi meikäläiselle, mutta piene huili piikkimatolla tuntuu kyllä tekevän hyvää. Näitä huileja on myös viime aikoina jonkin verran harrastettu, mikäli ollut työpäivän jälkeen pieni hetki aikaa. Pääkoppaa tarvii välillä myös nollata, talonrakennusprojekti kun välillä lyö hetkellisiä stressipiikkejä kun päässä pyörii miljoona ja yksi asiaa uuteen kotiin ja rakentamiseen liittyen sekä nykyisen kämpän myymiseen liittyen… Taloprojekstistamme teinkin juuri maanantaina postauksen toiseen blogiini, Outin elämästä -blogikin siis pitkästä aikaa päivitettynä 🙂 Lyhyesti tässä kerrottuna, loppukiri menossa ja Jouluksi kotiin…..
Tiistaina oli suunta sitten taas treenille ja myös tiistain pumppitunninohjaukseen. Pumppiviikko treeneissä menossa, eli treenit vedetään lyhyillä palautuksilla. Tiistaina treenailin selän ennen pumppiohjausta. Meillä on kiva uusi ”vekotin” salilla 😀 Ylätaljaan uusi talja, tulee varmasti jatkossakin käytettyä tätä sekä lapiotaljaa vaihdellen. Tässä taljassa kahvat myös kääntyvät, joten saa myös otetta kätevästi vaihdettua ja lihastyön kohdistusta samalla.

Tänään sitten pääsin ajoissa töistä ja suuntasin suoriksi salille niin ehdein viekä illaksi raksalle siivoilemaan ah, niin ihania rakennuspölyjä 😛 Tänään vuorossa oli rintatreeniä. Eilen ei vedetty treenin perään aerobista, kun oli tuo jumppaohjaus,  mutta tänään sotkuteltiin menemään.
Viimeinen sekuntti menossa 😀
Lohisalaattia tänään syöpötelty, välillä ostan savustettua lohta ja välillä maustan ja paistan uunissa itse. Valkun ohjeen mukaan nyt 2-3 kertaa viikossa kalaa, aiemminkin olen pyrkinyt vähintään kertaan viikossa. Ja kun kalaa syön niin lohtahan se on 🙂

Näyttäisipä siltä että pääsen tänäänkin suht ajoissa nukkumaan, luksusta!!!
Meitin sanoin (tai ystävän, jolta olen kuullut tämän aikoinaan)
ÖTYJÄ!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta