Ensimmäinen treenivideoni

Treenivideo neitsyys siis mennyt tänään 😀 Ajatuksissa ollut jo pidemmän aikaa että joskus voisi jonkun sarjan kuvata ja video voisi olla kiva lisä tänne blogiin.
 
Eilen olin treenailemassa jalat aamulla ja huhheijaa mikä treeni. Treeni meni hyvin ja jalat ottivat hyvin treeniä vastaan ja hyvät on nyt tuntumatkin jaloissa! Uudesta treeniohjelmastahan on menossa tällä viikolla ensimmäistä kertaa kova treeniviikko. Meni treeniin jonninverran aikaakin kun oli pitkät sarjapalautukset, mutta aikaa oli 🙂 Viimeisenä liikkeenä jaloille oli suorin jalon maastaveto ja kolmannen sarjan jälkeen kun laskin tangon lattialle ja nousin seisomaan niin hetken päästä tuntui ”humahdus” takareisissä, ihan kuin joku kova veren virtaus ja oli pakko mennä istumaan. Ei siis tuntunut mitenkään pahalta, ei krampannut tai mitään sellaista, mutta uusi tunne 😀
 
Kauheen vaikee kuvata jalkoja 😛
 
 
Loppupäivän aikana ei vain nälästä tahtonut tulla loppua ja kotiin päästyäni salilta olisin voinut vain makoilla pari tuntia tai loppupäivän ja syödä…… 😛 Mutta pakko oli ruveta kotihommiin, oli nimittäin näyttö taas tänään täällä meidän rivarissa. Voipi silti olla että pienten päikkäreiden jälkee, vaikkakaan ne eivät minulle kauhean hyvin sovi olisin ollut paljon tehokkaampi. Päikkärit olen todenuut itselleni sopimattomiksi, ei väliä minkä pituiset päikkärit otan, kun herään olen kiukkuinen ja pääkipuinen aina jonkin aikaa… :/ Eli mielummin vaan kunnon yöunet 🙂
 
Ja tosiaan nälkä oli eilen, niin vei jalkatreeni mehuja rouvasta ja kun kerran kisadietti alkanut oli ruodussa pysyttävä. Elokuusta lähtien olen lauantaisin sallinut itseni syödä mitä mieli tekee ja nyt olikin hieman outoa kun lakupatukka jäi kaupanhyllylle 😛
 
RUOKAA!!!!
LISÄÄ SYÖTÄVÄÄ!!!!
 
Eilen myös kaverin kanssa taas vähän poseteltiin korkkareissa.
Että kiitosta vaan posetteluseurasta!
Näkee vähän dietin aloituskuntoakin näistä kuvista, mutta ”viralliset” aloituskuvat vielä tulopäällä…
Näissä kuvissa nyt hieman huono valo ja laatu kylläkin  :/
 
 
Ostin muuten nuo korkkarit Fitness Exposta Biancaneven kojusta tulevia kisoja varten 🙂 
 
Bling Bling!
 
Tänään sitten oli olkapäätreeni, josta sitä videotakin yhdestä sarjasta 🙂 5 liikettä yhteensä olkapäille, joista sivu- ja etuvipareissa oli tänään voimataso vähän odottamaani heikompi. Viparit takaolkapäille kyllä osu ja upposi todella hyvin. Treenin jälkeen ohjasin vielä Kiinteät Kurvit -jumppatunnin. 

Pystypunnerruksen toisesta sarjasta otettiin sitten videoklippi, 10 kilon käsipainoilla 12 toistoa, lopussa hieman tuskaiset ilmeet 😛 ja se HENGITYS! vähän tuli myöhässä tuo uloshengitys varsinkin noissa vikoissa toistoissa….

 
Ja sitten vielä kuvia pystypunnerruksen seuraavasta sarjasta 12,5 kilon käppäreillä
 
Valmistautumista sarjaan
Sit lähti
PURISTAA!!!
 
Treenien ja jumppien jälkeen vähän posettelua jälleen, nyt paremilla valoilla, mutta ilman korkkareita 😀
 
 
Kiitos Noora vidoeklipin ottamisesta ja tän päivän kuvista jälleen 🙂
 
Kohti ensi viikkoa!
 
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen treenivideoni”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta