Vanhaa ja Uutta

Viikonloppuun kuului vähän vanhaa treeniohjelmaa ja vähän uutta 🙂 Perjantaina ohjailin pumppitunnin ja launtaina sitten taas salin puolelle treenille. Lauantaina olikin sitten vanhan treeniohjelman viimeinen treeni, kevyt olkapää-ojentajatreeni. Eilen korkkasin uuden treeniohjelman rintatreenillä hermotellen.  Viimeisenä liikkeenä rintatreenissä oli pullover ja pokka meinasi pettää kun rintalihkaset tärräs ihan hulluna 😀
Kulmankohotustreeni? 😀

Train insane – kevyellä viikolla? 😛
Jostain sieltä ojentajakin löytyy 😛

Vanha ohjelma oli nelijakoinen, mutta viidellä treenillä viikossa:
– Jalat
– Rinta-Selkä lyhyt extratreeni
– Rinta-Hauis
– Selkä
– Olkapäät-Ojentajat
Nyt taas ohjelma on 5 jakoinen
– Selkä
– Rinta
– Hauis-Ojentaja
– Jalat
– Olkapää
Joku vatsalihasliike on ollut joka treenipäivässä ja niin on nytkin ja täähän tykkää treenata vatsoja!!!
Treenisysteemi muuten pysyy entisellään, viikot:
– Hermotus
– Pitkillä palautuksilla
– Lyhyillä palautuksilla
– Erikoistekniikkaviikko pitkillä sarjoilla
– Kevyt viikko
Tää systeemi on toiminut ja tuottanut tulosta, niin pidetään tämä 🙂
Nyt sunnuntaina tosiaan aloitin uuden treeniohjelman, mutta poikkeuksellisesti rintatreenillä, koska selkätreenistä oli niin vähän aikaa. Vaikkakin kevyt viikko oli takana niin kuitenkin, olin tortsaina treenannut kuitenkin selän. Saattaa tuossa muutenkin joskus joku treeni vaihtaa paikkaa, joten ei kannata nyt niin kirjaimellisesti tätä ottaa jos huomaatte meitin joskus treenaavan ”vääränä” päivänä vaikkapa olkapäitä 😀
Ollaan kans miekkosen kanssa vanhenemassa tässä piakkoin, kummallakin tulee pyöreitä mittariin. Viikonloppuna olikin sitten miehen vanhemmat meillä tämän vuoksi syömässä ja tarjottiin kunnon sapuskat aperatiiveineen ja jälkkäreineen, hieman ehkäpä Italialaisella teemalla 🙂

Riku halusi marsipaanikakkua 😀

Ruokana oli tomaatti-vuohenjuustokeittoa, sienirisottoa ja kanafileitä

Aperatiivit 🙂

Ja tänään söin lohisalaattia ja aika herkkua tämäkin!

Hyvää alkanutta viikkoa ja muistakaahan osallistua  
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta