Bling Bling!

 
Piukkisten omia shakereita ja juomapulloja
”Working for my fitness”
”Train insane or remane the same” 
 
 
 
 
Yllä oleviin kuviin liittyen blogissa tulossa ARVONTA,
joka käynnistyy vielä tämän viikon aikana!!!
Arvaatkos mitä arvonnassa on palkintona? 😉
 
 
 
Alkuviikon kuulumisina ensin kerrottakoon että sain maanantaina hyppysini uuden treeniohjelman ja innolla odotan että pääsen sen starttaamaan ensiviikolla. Ensi viikolla siis siitä lisää… Nyt on menossa  kevyt viikko ja maanantain aloitin ”kevyellä” jalkatreenillä. Kyllä se kyykkäys ym. aina vaan tuntuu vaikka kuinka kevyesti tekis 😛 
 
Tiistai oli lepopäivä ja olin LPG:ssä, jossa otettiin selkää ja hartioita käsittelyyn. Täytyy sanoa että jollain tavalla tuo LPG tuntuu vaan tosi hyvältä kun tuntee miten lihakset aukeaa ja saavat tilaa. Vaikka kipeitäkin kohtia löytyy niin silti tuntuu jotenkin hyvältä…. LPG:n jälkeen on myös ihanan rento olo! Suosittelen kyllä lämpimästi!
 
Eilen kävin treenailemassa rinnan ja hauberit kevyesti. Tänään oli selkätreenin vuoro ja krossariakin kiltisti sotkettu treenien perään. Niin odotan että pääsen korkaamaan uuden treeniohjelman näiden kevyiden treenien jälkeen!!!!!
 
Aika ihania shakereita 😀
Aika usein aerobista tehdessä soi Cheek 😉
 
On tää uuskin biisi vaan joteskin hyvä 😀
Ja Cheekin musiikista saa kyllä hyvän temmon ja tekemisen meiningin aerobisiin!
 
Kynnet kävin maanataina huollattamassa Pikku Sevillassa Jutalla ja tällä kertaa teemana kynisiin tuli sähkönsininen 90-luku. Syy tähän selviää kyllä vielä tämän kuun aikana ;D 
”Bling bling”
 
 
Pieni paluu vielä viikonloppuun… Oltiin miehen kanssa launatina Maijun synttärihulinoissa ”nostamassa tasoa” 😀 Oli oikein mukava ilta ja juhlissa hauskuuteltiin mm. tuollaisessa photohuoneessa, jossa sai käydä itseään kuvauttamassa erilaisten ehosteiden kera 😀
 
Pilkettä silmäkulmaan eikä niin kauhean vakavaa toimintaa 😀
 
Seuraavan kuvan teksteistä en tiennyt mitään ennenkuin näin kuvan ensimmäisen kerran,
kiitos tästä kuvasta!!! <3
 
”Strong can also be sweet!” hih <3
 
Sunnuntaina käytiin myös ystäväni Korusuunnittelija Henna K:n korustudion avajaisissa. Henna avasi kahden muun naisen kanssa Poriin Korustudio Linnan ja onpa tuo Henna vaan aika tytsy! Säihkettä ja kimallusta, upeaa käsityötä ja uniikkia korutaidetta…. Yllä linkitettyä nimeä klikkaamalla pääsee korusuunnittelijan fb-sivuille, käykää tykkäilemässä 🙂
 
Alla jokusia Hennan taidonnäytteitä 🙂
 
Ensin vähän omasta (ja äidin) kaapista löytyviä…
 
Äidille lappiaiheinen rintaneula
Lusikan varsista tehdyt korvakorut
Valmistujaislahjaksi saamani kaulakoru <3
Lusikkakoru
Seuraavat kuvat on ongittu Hennan kuvista 🙂
Ehkä kaunein rippiristi mitä olen nähnyt
”Lamppuhelmi” enkelinsiipi
Hennan opinnäytetyö viime keväältä
Kirjanmerkkejä
Pst. Train insane or remain the same,
arvontaa pian tulossa joten palaillaan! 😉
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta