FITNESS EXPO 2013

Huikea viikonloppu tuli vietettyä Lahdessa ihanassa tyttöporukassa. Viikonloppuun kuului Fitnesstä ja hysteeristä nauruterapiaa 😀 Anninan kanssa startattiin aamupäivällä Porista auto kohti Lahtea, jossa treffattiin Annulii ja asetuttiin sitten kolmisin Lahden Cumulukseen. Kamat huoneeseen, ruokaa masuun ja menoks! Suunta oli siis kohti Nordic Fitness Expon ammattilaiskisoja heti lauantaina ja sunnuntaina toki tsekattiin Fitness SM-kisoja!

Lauantai oli aivan mieletön päivä. Pro kisoista ykkössijalle päässeet saivat pääsylipun Olympia kilpailuihin ja naisten sarjoissa Suomalaiset veivät hienosti voitot. Ensin Bikini Fitneksessä Anna Virmajoki ja sitten Figuressa (Porissa syntynyt) Kati Alander! Yleisö taputti seisaaltaan tässä kohtaa vaikka muuten yleisö olikin melko vaisua… 
Kati Alander 1. sija
 
Heidi Sorsa 7. sija
 
 Pro Figure finalistit ja Kati keskellä!
Pro Bikini Fitness ja Anna Virmajoen voitto!
Miesten kehonrakennuskisoja emme seuranneet loppuun, mutta kyllä oli piffiä lavalla!!!
Valitettavasti ei löytynyt näihin hätiin kunnon kuvia meidän Suomalaisista miesvahvistukista, Jari Bull Mentulasta  ja Jerry Ossista. Jerry oli 9. ja Bull 13.
Siinä salista pois lähdettyämme bongasimme sitten Kati Alanderin 😀
Koulutytöt änkes kuvaan 😀

Illalla olikin sitten sitä neuruterapiaa oikein urakalla kun kolme väsynyttä naista jakaa yhden hotellihuoneen 😀 Kaikella  aivan parhautta!!! Aamulla kutsui ajoissa jo hotelliaamiainen ja masut taas täynnä suunta jälleen Messukeskukselle seuraamaan Fitness SM-kilpailuja! Upeita naisia lavalla kertakaikkiian. Tänä vuonna tosin skippasimme Bikini Fitneksen SM-kilpailut, koska päivä olisi venynyt aivan liian pitkäksi ja suurin kiinnostuksen kohteemme oli kuitenkin Fitness ja Body Fitness. Sunnuntaina myös treffailtiin paljon tuttuja messuilla ja katsomossa saatiin lisäseuraa teamimme valmentajista Maijusta ja Jutasta sekä teamimme yhdestä jäsenestä Annista! 🙂
Yleisesti sanoisin, että lavaesiintymiseen ja stailaukseen kannattaa panostaa kunnolla, näissä huomasi kyllä eroja. Ja täytyy sanoa että nuorten sarjojen lavaesiintymiset t-kävelyssä olivat parhaita! Vauhdikkat ja energiset t-kävelyt ovat minun mielestäni parhaita! Toki eroja kilpailijoissa oli muutenkin, mutta nämä luovat ison osan kokonaisuutta myös ja kun on kova taso näiden merkitys kasvaa! Sanoisin myös, että vaikka olisi vasta viimeisessä vertailuissa niin minusta se esiintyminen ja oma kisasuoritus kannattaisi vetää loppuun asti täysillä silmät sädehtien ja hampaat hymysuussa vilkkuen. Purraan vielä lavalla ne pettymykset piiloon ja vedetään täysilla ja nautitaan jokahetkestä! Ei kai kukaan halua tulla mieleen kilpailijana jonka huulilta näkee äänettömänä lausutun sanan v***u tai maansa muuten myyneenä :/ En kiellä olemasta pettynyt, sanomasta sitä ääneen, kirjoittamasta sitä blogiin, mutta jos kisat vedettäisi alusta loppuun tyylillä 😉 Ihanaa oli nähdä miten onnellisia, iloisia ja liikuttuneita toiset kilpailijat olivat lavalla 🙂
Sitten hieman valokuvasatoa ja muutamia lausahduksia seuraamistamme sarjoista 🙂 Kuvia olisi vaikka kuinka, mutta nopsasti bloggasin tähän postaukseen joitakin.
 Body Fitness juniorit 16-18-vuotiaat,
Poriin hopeaa!
1.Ilona Siekkinen (toinen vasemmalta)
2. Janina Hillman 

 Body Fitness juniorit 23-vuotiaat
Voitto Poriin Sandra Nurmiselle!

Women´s Physique
ja Susanna Mantila vei selkeästi voiton!

Fitness
Piia ja Eveliina olivat ylivoimaisia ja oli hienoa katsoa miten kaksi ystävystä ovat hyvässä yhteishengessä palkinnon jaossa viimeisinä odottamassa kumpi nappaa sm-voiton. 

Piia Pajusen liikuttava voitto!!!

Body Fitness alle 163cm finalistit
voittajana Miia Nyyssönen
Body Fitness alle 168cm
voittajana Elina Oinonen
ja hopeaa Poriin Henna Simbergille

Body Fitness yli 168cm
ja voittajana Anne Nyman

Body Fitness Overall
(kaikkien kolmen bf-sarjan voittajat)

Anne Nyman +168 vei Overall voiton!
 Miesten SM-kisat jäivät tällä kertaa katsomatta aikataulujenkin vuoksi, mutta hienosti sieltäkin Porilainen Jani sukeva veti pronssi sijan! Toinen syy miksi skipattiin miesten kisat oli se, että niihinkin olisi tarvinnut erikseen ostaa lippu, kovaa rahastusta….
Onnittelut kaikille lavalle viikonloppuna kivunneille! Se on jo saavutus ja voitto!
Taas sai hyvää boostausta ja huomenna kutsuu treenit!!!
Kiitokset ihanille ystäville myös seurasta, meil oli mahti viikonloppu!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta