Voi kun näyttäis siltä miltä tuntuu

Kyllä sain tällä viikolla ton berberini tuntumaan komiasti, mutta kun katsoin peiliin ei näky ollut yhtään niin poks*piukee miltä tuntui 😀 Kait se poks*piukeus on siellä jossain piilossa, mutta voi kun näyttäisikin siltä miltä tuntuu! Nyt alkaa olemaan jalat palautuneet jalkarääkistä, mutta seuraava rääkki jaloille luvassa kenties jo huomenna 🙂 

Tällä viikolla ollut myös tuntemuksia siivistä, mutta missä ne ovat? Ei ainakaan seuraavassa kuvassa mitään siipiä näy 😮 Kädet kyllä on kun lentoon lähdössä, not good at all….

Torstaina vedin selkätreenin ja siipien metsästys on edelleen menossa! Sain kyllä hyvän selkätreenin aikaiseksi, täysin tyytyväinen en ollut ylätaljan vetoon eteen enkä alataljasoutuun, mutta ylätaljan liike yläselälle naruilla tai oikeastaan kahvoilla sujui toooodella hyvin! Viimeisessä sarjassa liikkui koko painopakka ja täytyykin siirtyä ehkä toiseen taljapaikkaan isomman pakan äärelle 😀 Treenin päätteeksi vähän posetteluja, joista yllä oli jo aivan karmea etupose. Selkä tuntuu nyt hyvältä, ei ole juurikaan kiukutellut, mutta oikean puolen voimataso edelleen hiukan huonompi ja poseissa näkyy eroa, olkapääkin hieman roikkuu alempana oikealla puolella… Kuntoutus treenien ohella jatkukoot!! Ja pian pääsee taas lämpöjoogailemaankin Hyvinvointicenterille ja siitä on ollut selvästi apua tuonne selällekin! Että sitä voin ehdottomasti suositella kropan huolloksi kaikille!!!

Perjantaina olikin sitten puolentoistatunnin hierontasetti yläkropalle, aivan mahtia!!! Tänään oli sitten vuorossa olkapää-ojentajatreeni, joka sujui HYVIN! Olkapäät varsinkin oli kovassa iskussa! Salilla mua odotti myös kiva piristys, mulla on ihailija ja se taitaa olla Batman tai kenties Batwoman 😀 

Viikon päästä siis vähän expoilemaan tyttöporukalla!!!! 😀
Tein raksalle tänään kana-pekoni club sanwichejä ja oli kyllä hyviä! 
Oli itekin ihan pakko syöpötellä vähän ja tänään onkin mun tän viikon vapaampi syöpöttelypäivä 🙂  

IHANATA VIIKONLOPUN JATKOA!!!
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta