Mehukeiton korvaaja

Eilisen postauksen kuvissa näkyi täpötäysi puurolautanen johon juuri ja juuri sain mehukeittoni mahtumaan 😀 Eilen kaupassa sitten menin hilllohyllyille josta löysin Bonne soseita, näitä olen nähnyt muutamalla käytössä ja on kolkutelleet välillä mielessä, taannoin oli yhdessä lukemassani blogissakin kehuttu ja muistui taas mieleen 🙂 Soseita on tehty sekä marjoista että hedelmistä, prismassa oli neljää eri vaihtoehtoa ja mukaan tarttui mustikka- ja vadelmasoseet. Muissa oli jotain minua allergisoivaa… Nämä ovat siis täyttä tavaraa, mustikkasoseen ainoa ainesosa on mustikka ja vadelmasoseen ainoa ainesosa vadelma. Ei makeutusaineita, sokeria tai lisäaineita! Ja pienenä lisäyksenä, mehukeitoissa on kaikennäköistä ”ylimääräistä”….

 Tänä aamuna sitten korvasin puurosta mehukeiton vadelmasoseella. Oli hieman muikeaa joten vähän laitoin sekaan myös steviaa. Stevia on kyllä makeutusaine, mutta luonnollinen. 🙂 Huomenna testaan tuon mustikan ja marjatkin voi korvata marjasoseella, ehkä mustikkaa testatessa näin teenkin. Banaanisosetta haluasin myös testata ainakin, mutta sitä ei Prisman hyllyiltä eilen löytynyt….
Tänään olin Satakunnan JHL-nuorten loppukesän tapahtumassa mukana, jossa teemana oli hyvinvointi. Tarjoilut tuli haettua luomuilevasta lounas/kahvila WoimaTilasta, ihanaa lohisalaattia ja speltti-nokkosleipää, jota voisi syödä vaikka kuinka paljon!!!!
Allergikko Outille oma salaatti ilman pähkinöitä 😀
NAM!
Tässä vähän kuvia viikon takaa,
vielä on kesää jäljellä!!!
Paita Desigual, oli ”must have” -paita ;D

Ja taas mennään kohti uutta viikkoa!
 
Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta